Voordelen opblaasbare premiums

Creatieve stage en festival decoratie

Voordelen opblaasbare premiums

Creatieve stage en festival decoratie

bel mij terug  bel mij terug    

   Impact maken in zomer 2024!


   # Vrijblijvend voorstel premium

   # Altijd van premium kwaliteit

   # Een uniek concept op maat 
    

    

    

   Impact maken in zomer 2024!


   # Vrijblijvend voorstel zomer premium

   # Altijd van premium kwaliteit

   # Een uniek concept op maat 
    

    

   Vul de aanvraag in en wij nemen contact met je op of bel ons op 088 0122 800.

   Opblaasbare Premiums

   Het gebruik van opblaasbare premiums kan variëren van bedrijf tot bedrijf en hangt vaak af van hun specifieke marketing- en reclamedoeleinden. Opblaasbare premiums zijn promotionele (activatie) producten die kunnen worden opgeblazen en bedrukt met het logo of de boodschap van een bedrijf.

   Tegenwoordig kunnen deze opvallende premiums zelfs in de vorm van een product, persoon of logo vorm worden gemaakt.

   Een ding weten wij zeker... Met de juiste inflatable premium creëer je een enorme impact voor jouw bedrijf, merk of product!

    

   Vraag nu een vrijblijvend voorstel aan!

   Opblaasbare crowd items

   Dus jij wilt een vrijblijvend voorstel voor een Inflatable Zomer Premium ontvangen? Gaan we regelen! Hoe dit in zijn werk gaat leggen we je graag uit!

   1. Jij doet een aanvraag via het formulier
   Vul je gevens in en plaats in het opmerkingen veld jouw wensen en ideeen. Surf anders eens over onze site en laat je inspireren.

   2. Wij nemen z.s.m. contact met je op om jouw wensen te bespreken
   Bij Publi air zijn veel zaken mogelijk. Van luchtbed tot custom zwemring. Van strandbal tot een heuze opblaasbare beach chair. Samen komen we tot de best passende inflatable premium.

   3. Wij gaan aan de slag met de uitwerking
   Publi air maakt een concept én visueel voorstel voor jouw merk, bedrijf, of product. Ook maken we gelijk de kosten voor een dergelijke Inflatable Premium inzichtelijk. We sturen dit voorstel digitaal naar je toe of... we komen graag even bij je langs om het te presenteren. Die keuze is aan jou

   4. We gaan samen voor de fame, of we maken geen Inflatable Premium
   Ons voorstel laat jouw hart sneller kloppen. Dus we gaan jouw premium in productie nemen. Misschien wil je nog met ons sparren om jouw campagne verder vorm te geven? We denken graag met je voor de invulling van de coolste win-acties of prijsvragen. we hebben dit immers vaker gedaan!

   Opblaasbare crowd items kun je onderverdelen in 2 varianten. Er zijn de opblaasbare crowdballs, ook wel publieks ballen of festival ballonnen genoemd. Daarnaast zijn er ook nog de inflatable custom made publiek items die we in elke mogelijke vorm kunnen maken, bijvoorbeeld flessen en bedrijfslogo’s.

   De opblaasbare crowd items zijn een zeer geschikt en opvallend reclame item op evenementen waar veel mensen bij aanwezig zijn. Denk hierbij aan sportevenementen, concerten of muziekfestivals. Opblaasbare objecten zijn ideaal om het publiek te vermaken en ondertussen aandacht op jouw merk of organisatie te vestigen. Bekijk hier meer informatie over crowdballs en publieks items.

   Vraag nu jouw Inflatable Zomer Premium aan

   Geheel vrijblijvend!

   Voordelen opblaasbare premiums

   Visuele impact: Inflatables vallen op en trekken de aandacht. Ze kunnen worden ingezet om de aandacht te trekken van mensen op beurzen en evenementen of om extra attentie te krijgen voor een promotie in bijvoorbeeld de supermarkt en andere locaties waar zichtbaarheid belangrijk is.

   Custom made: Inflatables kunnen worden aangepast aan verschillende vormen, maten en ontwerpen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor verschillende toepassingen, zoals luchtbedden, mascottes, zwemringen en pool floats.

   Branding: Als ze goed zijn ontworpen en in lijn met de visuele identiteit van een merk, kunnen inflatables helpen bij het versterken van de merkherkenning en het bevorderen van naamsbekendheid. Inflatables zijn niet voor niets populair als give-away bij winacties, als relatiegeschenk en als onderdeel van een loyaliteitscampagne.

    

    

   Kosteneffectief: In vergelijking met sommige andere vormen van reclame en branding, kunnen inflatables kosteneffectief zijn. De productiekosten zijn laag bij een hoger aantal.

   Interactiviteit: Wist je dat inflatables interactief kunnen zijn? Denk bijvoorbeeld aan publieksitems. Zo kun je een inflatable inzetten als give-away voor bezoekers terwijl ze er tijdens het festival kunnen gebruiken (bv pool floats). Dit kan de betrokkenheid vergroten en het merk of evenement memorabel maken.

    

    

   Duurzaamheid: TPU staat voor Thermoplastic Polyurethane en is een kunststof dat zich het best laat omschrijven als de gulden middenweg tussen hard plastic en silicone. TPU is extreem duurzaam omdat het lang meegaat en je er dus extra lang plezier van hebt maar ook omdat het productieproces van deze grondstof milieuvriendelijk is.

   Fotogeniek: Mensen vinden het vaak leuk om foto's te maken met inflatables, vooral op evenementen en vakanties. Dit kan leiden tot het delen van foto's op sociale media, wat de zichtbaarheid van jouw merk of product vergroot.

   Geschikt voor diverse doelgroepen: Opblaasbare premiums kunnen zowel kinderen als volwassenen aanspreken, wat ze geschikt maakt voor een brede inzetbaarheid.

   Fun experience: Opblaasbare premiums worden vaak geassocieerd met vrije tijd, vakanties, zomerplezier en andere positieve ervaringen. Dit kan positieve emoties oproepen bij mensen die ze zien én gebruiken!

    

   Benieuwd naar jouw nieuwe Inflatable Zomer Premium

   Zo, nu je alle voordelen op een rij hebt is het belangrijk om te weten dat de effectiviteit van een opblaasbare premium ook afhangt van het specifieke marketing doel wat je als bedrijf hebt. 

   Er is nog meer..

   Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

   Publi Air
   Verrijn Stuartweg 28C
   1112 AX Diemen, NL
   088 0122 800
   info@publiair.com

   Badge-ecovadis-silver

   Blijf op de hoogte

   met een nieuwsbrief die wél leuk is: