Van opblaasbare items die in het publiek gegooid kunnen worden tot giant opblaasbare objecten die als decoratie op het festival shinen. Wij produceren het allemaal. Heb je al een concept klaar liggen en ben je op zoek naar een partij die de productie kan doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je alleen een idee, maar moet er nog een concept uitgewerkt worden voor de aankleding van je stage en festival? Ook dan staan we voor je klaar om een passend concept uit te werken wat bij jouw doelgroep past!

Maak een afspraak om met ons te sparren via 088 0122 800 of mail naar info@publiair.com.

Festival decoratie: opblaasbare crowd items

Opblaasbare crowd items kun je onderverdelen in 2 varianten. Er zijn de opblaasbare crowdballs, ook wel publieks ballen of festival ballonnen genoemd. Daarnaast zijn er ook nog de inflatable custom made publiek items die we in elke mogelijke vorm kunnen maken, bijvoorbeeld flessen en bedrijfslogo’s.

Mogelijkheden van inflatable crowd items

De opblaasbare crowd items zijn een zeer geschikt en opvallend reclame item op evenementen waar veel mensen bij aanwezig zijn. Denk hierbij aan sportevenementen, concerten of muziekfestivals. Opblaasbare objecten zijn ideaal om het publiek te vermaken en ondertussen aandacht op jouw merk of organisatie te vestigen. Bekijk hier meer informatie over crowdballs en publieks items.

Zowel de opblaasbare ballen als opblaasbare custom made crowd items zijn full color te bedrukken zodat ze op ieder evenement de gewenste uitstraling hebben. De afmeting varieert tussen de 1 en 2 meter. De items zijn daardoor klein & compact, zijn eenvoudig te vervoeren en hebben een laag opslag volume. Ook zijn deze inflatables erg snel op te blazen.

Interesse in opblaasbare crowd items? Neem contact op voor de mogelijkheden via 088 0122 800 of vraag een offerte aan.

Creatieve stage en festival decoratie

Je kent ze wel, de ontzettend gave en onwerkelijke podiums en stages op festivals en evenementen. Vaak gemaakt door stage bouwers. Voor het realiseren van de aankleding en design van jouw festival podium kunnen wij met onze inflatables een grote toevoeging creëren. Onze inflatables kunnen in bijna elke vorm en maat gerealiseerd worden en met de huidige printtechnieken zijn deze niet meer van echt te onderscheiden. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze pagina over giant inflatables voor inspiratie. Voordeel van deze opblaasbare festival objecten is dat ze ten opzichte van bijvoorbeeld houtbouw een veel kleiner opslag en transportvolume hebben. De inflatables zijn snel te installeren en ze zijn daarnaast ook nog eens herbruikbaar! Alleen maar pluspunten dus, wij gaan graag de uitdaging aan om samen met onze klant unieke podiums te ontwerpen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 088 0122 800 of vraag een offerte aan.

Event support

Ook voor de installatie van de stages en podia draaien wij onze hand niet om. Wij hebben jarenlange ervaring in de evenementenbranche en helpen onze klanten graag verder!