Natuurlijk, we zijn goed in het maken van inflatables. Maar we maken net zo lief solid 3D reclame objecten, ook wel blowups genoemd, en daar zijn we minstens net zo goed in. Een permanente blikvanger voor jouw merk die we in allerlei vormen en maten kunnen maken. Welke vormen en maten dat precies zijn, dat werken we tot in de puntjes met je uit. Letterlijk, want deze solid items kun je voorzien van de kleinste details.

Snel meer weten over de mogelijkheden? Bel ons direct via 088 0122 800 of vraag een offerte aan en ontvang deze nog dezelfde dag in je mailbox!

DUURZAME RECLAME OBJECTEN

Dankzij een UV coating zijn onze solid 3D objecten bestendig tegen zon, regen en sneeuw. Dat maakt ze dus bijzonder geschikt voor buiten campagnes. Maar ook binnen kun je ze goed inzetten, want opvallen doen ze overal. Solid items zijn met name populair als het gaat om langdurige reclamecampagnes, evenementen en promotionele acties.

Door onze jarenlange ervaring en een fijngeslepen productieproces zijn onze solid reclame objecten per stuk of in een serie verkrijgbaar. En het is nog een duurzame investering ook. Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, gaat een solid product tot wel 20 jaar mee. Daar heb je dus nog lang plezier van.

Nieuwsgierig wat we eerder gemaakt hebben? Neem een kijkje in ons Look Book.

PRODUCTIETECHNIEKEN SOLID ITEMS

Voor het creëren van custom made solid 3d reclame objecten zijn er verschillende productietechnieken. Elke object heeft een speciaal doel van gebruik en afhankelijk daarvan kiezen wij de beste productietechniek uit. Hieronder lichten we de verschillende productietechnieken toe.

VACUÜM VORMEN

Vacuüm vormen of thermovormen is een productietechniek waarbij kunststof platen worden vervormd door middel van warmte en een matrijs (mal). Hierdoor kunnen wij speciale vormen maken die we uiteindelijk samenstellen tot een echt reclame object. Thermovormen gebruik we vaak bij het maken van solid objecten in series. In vergelijking met metaal, hout en karton is thermovormen prijstechnisch zeer interessant! Daarnaast is het eindproduct duurzaam en licht in gewicht.

GLASVEZELVERSTERKT POLYESTER

We maken ook 3d reclame objecten van glasvezel versterkt polyester. Bij deze productietechniek wordt er eerst een handmatig een prototype gemaakt. Hierbij gebruiken we frees en boetseertechnieken. Als dit prototype is goedgekeurd gebruiken we het eerste model om de mal te vervaardigen. Wij werken met een mal zodat we gelijkwaardige en hoge kwaliteit kunnen realiseren. Elk model is exact hetzelfde doordat deze uit dezelfde mal komt.

3D reclame objecten gemaakt van glasvezelversterkt polyester kunnen zeer gedetailleerd afgewerkt worden en zijn erg geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Glasvezelversterkt polyester is een zeer hoogwaardige kwaliteitsmateriaal waardoor onze producten erg lang mee gaan. Daarnaast is het een mobiele en permanente reclame oplossing. Deze productietechniek is perfect voor het vervaardigen van meerdere dezelfde objecten. 

PIEPSCHUIM FREZEN

Piepschuim frezen is een productietechniek die zich perfect leent voor het maken van one-offs. Met behulp van een freesmachine verandert een groot blok piepschuim (polystyreen) in exact de gewenste vorm. Vervolgens worden de objecten afgewerkt met een coating en voorzien van het juiste artwork. 

3D PRINTEN

3D-printen is een productietechniek waarbij een digitaal bestand omgezet wordt naar een tastbaar object. Het object wordt laagje voor laagje opgebouwd door de 3D-printer. Het object dat uit de 3d printer komt wordt vervolgens door ons afgewerkt tot een eindproduct dat ingezet kan worden als 3D reclame object. Elke vorm is mogelijk! 

Wil je meer weten? Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden voor jouw producten! Bel ons via 088 0122 800 of vraag een offerte aan.

TECHNISCHE INSTALLATIE

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van evenementen aankleding kunnen wij de gehele technische installatie van solid items op locatie uit handen nemen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot schoonmaak, onderhoud en eventuele opslag van de objecten die we maken. Meer weten? Neem contact op.