Maak impact met POS materiaal

 

bel mij terug  Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

  POS-Materiaal

  Wil je een boost in de verkoopcijfers realiseren? Custom made POS (Point-of-Sale) materiaal is een mooie manier om je product in de schijnwerpers te zetten. Dat is waar we ons bij Publi air dagelijks mee bezighouden. Wij bedenken unieke concepten voor POS-materialen en zorgen ervoor dat jouw merk opvalt bij de doelgroep.

  Waarom POS materiaal van Publi Air?
  Altijd 2 jaar garantie
  Alles van premium en duurzaam materiaal
  Veel mogelijk door maatwerk 
  Een uniek concept op maat 
  Toevoeging van 3D
  Ook kleine aantallen mogelijk

  Snel meer weten over de mogelijkheden? Bel ons direct via 088 0122 800 of vraag een offerte aan en ontvang deze nog dezelfde dag in je mailbox!

  bel mij terug   POS-Displays

   POS (Point-of-Sale) displays zijn niet meer weg te denken van de winkelvloer en de verkoopcijfers liegen er niet om. Uniek POS-materiaal werkt! Onze custom Point-of-Sale displays worden veel gebruikt in retail voor het maken van reclame of andere promotionele acties. Als grootste leverancier van inflatables in Europa baseren wij onze ontwerpen meestal voor opblaasbare toepassingen. De invulling van POS-displays is eindeloos, van aankleding op een kopstelling tot ophangen boven een tijdelijk schap. Afhankelijk van de campagneduur werken wij met de volgende technieken: opblaasbaar, vacuümvormen, frezen, spuitgieten en 3D printen. Samen met onze specialisten maak je altijd de juist keuze!

   Licor-43-Orochata-display-3D-instore

   Point-of-Sale Materiaal Inspiratie

   Ben je op zoek naar inspiratie hoe jij kunt opvallen en je doelgroep kunt bereiken met maatwerk Point-of-Sale materiaal? Laat je dan inspireren door een aantal voorbeelden van onze creaties of bekijk ons complete lookbook. De afgelopen jaren werkten we al unieke, opvallende concepten uit voor onder andere T-mobile, The Voice, Bacardi en Lidl. Met bijna een halve eeuw ervaring op zak weten we precies hoe je de grootste impact maakt!

   Waarom POS Materialen?

   Communiceer over je product: POS-materiaal, zoals POS displays geven jou de mogelijkheid meer informatie te geven over je product en unieke eigenschappen kenbaar te maken.
   Stimuleer de koopintentie: het grootste deel van aankopen op de winkelvloer zijn impulsaankopen. Met POS-displays stimuleer je de koopintentie van je doelgroep.
   Vergroot je naamsbekendheid: je promoot natuurlijk niet alleen je product, maar tegelijkertijd ook je merk. Je product eenmaal gekocht? Dan is de consument ook bekend met jouw merk.
   Boost je sales: Bovengenoemde drie voordelen zorgen voor extra sales, en dat is natuurlijk waar je het allemaal voor doet.

   POS-Materiaal Bestellen

   Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons direct voor het bestellen van POS materiaal of vraag een offerte aan! Wij gaan graag voor je aan de slag.

   bel mij terug    Er is nog meer..

    Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

    Publi Air
    Verrijn Stuartweg 28C
    1112 AX Diemen, NL
    088 0122 800
    info@publiair.com

    Badge-ecovadis-silver

    Blijf op de hoogte

    met een nieuwsbrief die wél leuk is: