Originele opblaasbare tenten en stands voor festivals, beurzen en andere evenementen

 

bel mij terug  Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

  Opblaastenten

  Ben je op zoek naar een originele opblaasbare tent? Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met het maken van inflatable tenten. Met onze opblaasbare tenten val je op en creëer je een eigen unieke branded ruimte. Zowel binnen op een beurs als buiten tijdens een festival of evenement!

  Waarom opblaasbare tenten en stands van Publi Air?
  Een uniek concept op maat 
  Premium kwaliteit materiaal
  2 jaar kwaliteitsgarantie
  Geschikt voor binnen en buiten
  Voor festivals, evenementen en beurzen

  Snel meer weten over de mogelijkheden? Bel ons direct via 088 0122 800 of vraag een offerte aan en ontvang deze nog dezelfde dag in je mailbox!

  bel mij terug   Opblaasbare tenten van Publi Air

   Bij Publi air maken we opblaasbare tenten van topkwaliteit. Wij vertalen jouw boodschap op de meest creatieve, onderscheidende en effectieve manier. Met een inflatable tent trek je de aandacht en ben je niet te missen voor het publiek.

   Standaard tent of op maat

   Heb je een idee voor een inflatable tent? Er is van alles mogelijk. Kies uit onze standaard range spin tenten of onze maatwerk inflatable tenten. Deze inflatable tenten maken wij in elke vorm en formaat, daarnaast kan je kiezen uit luchtdichte tenten of een tent met blower. De full color bedrukking maakt de tent helemaal af. Alle tenten zijn veilig in gebruik en worden gemaakt van brandvertragende materialen. Onze tenten komen goed tot hun recht bij evenementen, festivals en zelfs op beurzen. Het Signus-one-paviljoen bijvoorbeeld, valt dankzij het in het oog springende design overal op.

   Signus-inflatable-pavilion-tent-den-haag-Rabobank - Publi air -Ondernemersplein

   Opblaasbare stands

   Heb je een beurs waar je goed zichtbaar wilt zijn en ruimte nodig hebt? Kies dan voor onze opblaasbare stands en pneumatische oplossingen. 

   Trek de aandacht door je opblaasbare stand te combineren met een giant inflatable, productvergroting of opblaasbaar logo. Deze eyecatchers zorgen ervoor dat bezoekers direct weten waar ze je kunnen vinden. Wij kunnen jouw product of logo exact namaken. We denken graag met je mee om jouw stand zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Uiteraard kunnen opblaasbare stands volledig op maat gemaakt worden. Elk formaat of vorm is mogelijk en te voorzien van een full color bedrukking.

   Meer weten over onze tenten en stands? Neem dan contact met ons op of vraag nu direct een offerte aan bij onze specialisten.

   De voordelen van een opblaastent of stand

   Mobiel, makkelijk in gebruik en duurzaam: Je hebt 'm opgezet voordat je 'brand activiation' kunt zeggen je hebt 'm ook snel weer opgeborgen.
   Service en support: Bij Publi air verzorgen we ook alle ondersteunende services zoals inzet, support, opslag, schoonmaak en reparatie.
   Inclusief accessoires: Onze opblaasbare tenten en stands worden standaard geleverd met alle nodige accessoires.

   Opblaasbare tent of stand bestellen

   Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons direct voor meer informatie of vraag een offerte aan! Wij gaan graag voor je aan de slag.

   bel mij terug    Er is nog meer..

    Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

    Publi Air
    Verrijn Stuartweg 28C
    1112 AX Diemen, NL
    088 0122 800
    info@publiair.com

    Badge-ecovadis-silver

    Blijf op de hoogte

    met een nieuwsbrief die wél leuk is: