Awesome impact for brands met opblaasbare reclame

 

bel mij terug  Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

  Opblaasbare reclame items van Publi air zijn ideaal als je snel en eenvoudig wilt opvallen tijdens evenementen en merkactivaties. Creëer nu awesome impact en bereik jouw klanten op een ludieke en unieke manier! Denk aan opblaasbare logo’s, productvergrotingen zoals een opblaasbare fles of verpakking en opblaasbare reclamedragers.

  Waarom opblaasbare reclame van Publi Air?
  Altijd 2 jaar garantie
  Alles van premium kwaliteit
  Veel mogelijk door maatwerk
  Standaard opval-garantie
  Event support

  Snel meer weten over de mogelijkheden? Bel ons direct via 088 0122 800 of vraag een offerte aan en ontvang deze nog dezelfde dag in je mailbox!

  bel mij terug   Opblaasbare reclame tijdens evenementen

   Opvallen tijdens evenementen doe je zeker met onze opblaasbare reclame items. Al onze inflatables maken wij namelijk speciaal op maat en sluiten daardoor perfect aan op je doelgroep tijdens evenementen. Klein of groot? Enkele stuks of hoge aantallen? Hoe gekker hoe beter!

   Inspiratie nodig? Bekijk ons lookbook pagina met verschillende event settings en gave activaties!

   Opblaasbare wedstrijd boog - Publiair voor KPN start finish sport boog schaatsen inflatable arch

   Opblaasbare reclame en activaties

   Met merk- of productactivaties zijn ideaal om een doelgroep kennis laten maken met je product. Zeker bij de introductie van een nieuw product kunnen Inflatable reclame items van grote toegevoegde waarde zijn. Hoe opvallender de productvergroting, hoe groter je bereik wordt!

   Extra opvallen tijdens een activatie? Dan is een opblaasbare tent ideaal voor jouw campagne. Onze custom made opblaasbare tenten en luchtdichte tenten zijn perfect om op evenementen of in de winkelstraat de aandacht te trekken. Onze opblaasbare tenten maken de activatie helemaal af.

   Event support
   Onze opblaasbare reclame items zijn snel en eenvoudig te installeren. Ideaal om door je eigen projectteam te installeren en mee door het land te crossen. Geen tijd en projectteam? Publi air staat voor je klaar. Wij kunnen de gehele technische installatie van de inflatables uit handen te nemen. Wij zorgen dat je nergens omkijken naar hebt en alles van A tot Z geregeld is, eventueel zelfs inclusief personeel. Wij gaan graag het gesprek met je aan om alle mogelijkheden te bespreken en de kosten in kaart te brengen.

   opblaasbare appel - inflatable apple - Festival event

   Opblaasbare reclame bestellen

   Wil je meer weten over opblaasbare reclame? Bij Publi air brainstormen we graag met je mee. Neem nu contact met ons op of vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

   bel mij terug    Er is nog meer..

    Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

    Publi Air
    Verrijn Stuartweg 28C
    1112 AX Diemen, NL
    088 0122 800
    info@publiair.com

    Badge-ecovadis-silver

    Blijf op de hoogte

    met een nieuwsbrief die wél leuk is: