Maak impact met jouw etalages!

 

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

WINKEL EN ETALAGE DECORATIE

Het feestdagen seizoen komt er weer aan! Kortom, het wordt tijd om jouw etalages weer helemaal in orde te maken! Het is als retailer belangrijk om je etalage in het oog te laten springen. Mensen zijn op zoek naar inspiratie en leuke cadeaus voor hun vrienden en familie. Een creatieve etalage lokt klanten en leidt misschien wel tot meer verkoop! Bij Publi Air hebben we meer dan 50 jaar ervaring met het creëren van originele winkel en etalagedecoratie voor elke gelegenheid.


Waarom decoratiemateriaal van Publi Air?
Altijd 2 jaar garantie
Alles van premium kwaliteit
Veel mogelijk door maatwerk
Een uniek concept op maat
Premium kwaliteit POS materiaal

Snel meer weten over de mogelijkheden? Bel ons direct via 088 0122 800 of vraag een offerte aan en ontvang deze nog dezelfde dag in je mailbox!
bel mij terug



  INFLATABLE DECORATIE

  Als grootste leverancier van inflatables in Europa voorzien wij ieder jaar vele retailers en merken van winkel en etalagedecoratie. Of het nu voor  de herfst, de feestdagen in December is, voor Valantijn, Pasen of de zomerperiode. Onze klanten kiezen vaak voor inflatable producten omdat deze ook eenvoudig hergebruikt worden in een volgend jaar. Daarbij vallen inflatable decoratiematerialen nog meer op! Mede omdat ze in veel verschillende vormen te produceren zijn en een 3D uitstraling hebben. Bij  de aankleding van jouw winkels en etalage kun je met inflatable decoratie eindeloos combineren. Dus, wil je dat jouw etalages eruit springen jaar? Neem dan snel contact op met onze specialisten. Dan ben je nog op tijd voor het seizoen begint.

  SOLID DECORATIE

  Naast inflatables maken we net zo lief solid 3D decoratie materialen. Een permanente blikvanger voor jouw winkels die we in allerlei vormen en maten kunnen maken. Welke vormen en maten dat precies zijn, dat werken we tot in de puntjes met je uit. Letterlijk, want deze solid items kun je voorzien van de kleinste details. 

  Wat dacht je van een levensgroot figuur? Of liever een kloppend Valentijnshart? Ieder jaar weer te gebruiken en opvallender dan posters of wobblers. En... minder onderhoud uiteraard.

  Bekijk de feestelijke voorbeelden in ons Lookbook

  DUURZAAM

  Dankzij een UV coating zijn onze solid 3D objecten bestendig tegen zon, regen en sneeuw. Dat maakt ze dus bijzonder geschikt voor buiten campagnes. Maar ook binnen kun je ze goed inzetten, want opvallen doen ze overal.  Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, gaat een solid product tot wel 20 jaar mee. Daar heb je dus nog lang plezier van.

  BESTELLEN?

  Inspiratie opgedaan? Neem dan direct contact met ons op zodat jouw winkel én etalage eruit knallen met tijdens de feestdagen.

  bel mij terug



   De voordelen van inflatables en Solids

   De visuele herkenbaarheid: Solid of inflatable objecten vallen op en zetten de toon. Zeker met de feestdagen zorgt een opvallende etalage en mooi gedoceerde winkel tot meer aankopen.
   Snelle levertijd en makkelijk te installeren: De inflatables en solids kunnen ook heel makkelijk worden gebruik voor verschillende doeleinden. 
   Technische installatie: Elke inflatable of solid is heel eenvoudig te installeren. Mocht hier hulp bij nodig zijn dan kunnen wij jullie hierin geheel ontzien. Van technische installatie tot onderhoud en opslag.

   Er is nog meer..

   Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

   Publi Air
   Verrijn Stuartweg 28C
   1112 AX Diemen, NL
   088 0122 800
   info@publiair.com

   Badge-ecovadis-silver

   Blijf op de hoogte

   met een nieuwsbrief die wél leuk is: