Publi Air Formula E Berlin

Formule E Berlin 2023

Publi air op Pole Position

2023

2023 SABIC BERLIN E-PRIX

Alweer voor de 4e keer was Publi Air in april aanwezig bij de BERLIN E-PRIX (Formula E) op het roemruchte Tempelhof vliegveld.

Het historische vliegveld Tempelhof in Berlijn, een vaste waarde op de Formule E-kalender, was opnieuw gastheer van het kampioenschap. De race vindt plaats op het gigantische platform van de luchthaven en de coureurs staan voor een echte uitdaging.

Opdrachtgever Gil und Weingärtner GmbH

Ook voor de 2023 editie nam onze Duitse opdrachtgever G | W vroegtijdig contact met ons op. G|W is een team van evenementontwerpers, productiemanagers, technische experts en architecten. Zij ontwerpen, produceren en beheren evenementen vanaf de eerste schets tot in het kleinste detail. Eigenlijk precies zoals wij bij Publi Air ook willen werken. Een perfecte partner dus.

 

Sportmarketing: Opblaasbaar Paviljoen voor de Fanzone

Daar waar Formule 1 wat minder toegankelijk is voor de fans, is Formula E dat juist wel. Dit jaar was de vraag van G|W, of wij een inflatable Paviljoen konden ontwikkelen voor de fanzone in Berlijn. Natuurlijk kunnen wij dat!

De tienduizenden fans kunnen in de fanzone kennis maken met de sterren van de Formule E en een kijkje nemen in de garages en pitboxen. Een unieke ervaring waarbij ook Publi Air op pole position stond.

Het opblaasbare paviljoen kreeg een prominente plek in de fanzone. Het bood de fans een plek om rustig bij te komen en te chillen tijdens het event. En natuurlijk was het een ideale plek voor een Instagram selfie of originele TikTok video.

 

 

 

Productieproces

De designer van G|W hebben zelf het ontwerp van het paviljoen voor hun rekening genomen. Publi Air gaf tijdens dit proces input voor het ontwerp om ervoor te zorgen dan het design ook werkelijk geproduceerd kon worden.

De constructie van het paviljoen is redelijk uniek. Dankzij de vorm en grootte konden we ervoor zorgen dat het paviljoen vrijstaand kon worden geplaatst. Dus zonder touwen en scheerlijnen. Hierdoor vormt het paviljoen een groot geheel waar iedereen langs- en zelfs onderdoor kon lopen.

Uiteraard is het paviljoen duurzaam ontwikkeld met sterke materialen. Hierdoor is het paviljoen herbruikbaar en kan het ook op andere locaties worden ingezet.

 

Meer weten over Sportmarketing of event aankleding?

We denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact op met Pepijn of Samuel.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: