TCS-Amsterdam-marathon-publiair-4

TCS Amsterdam Marathon 2022

RUN YOUR MASTERPIECE

2022

46e editie van de najaarsmarathon

Een van de hoogtepunten van afgelopen jaar…  de TCS Amsterdam Marathon!  Genieten van de stad Amsterdam en lopen langs de meest aantrekkelijke passages van onze hoofdstad.

De TCS Amsterdam Marathon staat bekend om het vlakke, snelle en historische karakter. De start en finish vinden zoals ieder jaar plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam zuid. En wist je dat het parcours van de Marathon een deel van het parcours van de Olympische Spelen in 1928 volgt? Namelijk het stuk langs de Amstel met haar statige herenhuizen en unieke molens.

 

TCS-Amsterdam-marathon-publiair-3

 

Organisatie en opdrachtgevers

Voor de 2022 editie mocht Publi Air samen met haar partner Clipper MS invulling geven aan een deel van de aankleding van het parcours en de sart en finish plaats. Onze opdrachtgeven, SportVibes, is verantwoordelijk voor alle hospitality op en rond het parcours.

 

Sportmarketing: aankleding event

Op en rond het parcours hebben wij onze fameuze start en finishbogen geplaatst, die voor de nodige herkenning zorgen voor de deelnemers. Onderdeel van de TCS Marathons is de Mizuno halve marathon.

Ook voor dit event hebben we onze inflatables ingezet op en naast de route door Amsterdam. Zo hebben we onze reeds bestaande Mizuno blowup Megaschoenen ingezet voor de nodige branding.

 

Diverse locaties

Wat dit sportevent zo uitdagend maakt voor ons, zijn de diverse locaties verspreid over de stad waar onze inflatables staan. Overal moeten de inflatbles opvallend impact maken op het publiek, veilig zijn voor de atleten en bijdragen aan de sportmarketing doeken van onze opdrachtgevers. En dat is best een uitdaging!

 

Opblaasbare Sportreclame

Al onze opblaasbare sportreclame items hebben de marathon overleeft.  Of het nou om de start en finishboog ging, de Ascics sponsorboog, de Mizuno giant inflatables of de i-Amsterdam boog, ze hebben allemaal bijgedragen aan een fantastisch sportevent.

 

Sportmarketing voor jour merk of bedrijf?

Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met Pepijn of Samuel.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel
Bel mij terug  Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

  Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

  Publi Air
  Verrijn Stuartweg 28C
  1112 AX Diemen, NL
  088 0122 800
  info@publiair.com

  Badge-ecovadis-silver

  Blijf op de hoogte

  met een nieuwsbrief die wél leuk is: