IMG_9087

The Butcher
blowup standbeeld

De ambachtelijke slager 

2019

Het meest luxe fastfood restaurant in Amsterdam, The Butcher, benaderde ons voor het produceren van hun beeldmerk in 3D voor buitenreclame. Deze ambachtelijke slagers moeten vervolgens bij alle vestigingen, in Nederland en buitenland, geleverd en geplaatst worden. De 3D reclame beelden moeten zowel binnen als buiten kunnen staan, dus weersbestendig en duurzaam worden opgeleverd.

The Butcher is onderdeel van The Entourage Group. Andere bekende restaurants die onder The Entourage Group vallen zijn Momo, Izakaya, The Duchess, MR PORTER, Mad Fox, Shirkan, Bepita en Toni Loco PIZZA. The Entourage Group was op zoek naar 3D reclame objecten voor de eerste 5 vestigingen. 2 in Amsterdam, de andere 3 voor de vestigingen in Berlijn, Ibiza en Dubai.

De solid standbeelden zien er uit als echte ambachtelijke slager. Een eis van de klant is dat ze een chique, hippe en moderne uitstraling hebben. En de burger moet voorbijgangers en klanten laten watertanden! Het eindresultaat past perfect bij The Butcher! 

Gezien de wensen van de klant kozen we al snel voor een solid oplossing gemaakt van glasvezelversterkt polyester. 3D reclame objecten gemaakt van glasvezelversterkt polyester kunnen zeer gedetailleerd afgewerkt worden en zijn erg geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Glasvezelversterkt polyester is een zeer hoogwaardige kwaliteitsmateriaal waardoor onze producten erg lang mee gaan. Daarnaast is het een mobiele en permanente reclame oplossing.

Het prototype wordt volledig met de hand ontwikkeld. Hierbij gebruiken we frees en boetseertechnieken. Als dit prototype is goedgekeurd gebruiken we het eerste model om de mal te vervaardigen. Wij werken met een mal zodat we gelijkwaardige en hoge kwaliteit kunnen realiseren. Elk model is exact hetzelfde doordat deze uit dezelfde mal komt.

In samenwerking met de klant is het 3D bestand van de butcher en van de burger opgemaakt en geoptimaliseerd. Na het design zijn wij aan de slag gegaan met het maken van een prototype en de mal. Uiteindelijk produceerde wij uit de gepersonaliseerde mal de 5 solid items. De solid slager standbeelden zijn voorzien van gedetailleerd artwork aangebracht met de hand. De standbeelden zijn bevestigd op een metalen basis met wieltjes zodat deze altijd stabiel blijft staan en makkelijk te verplaatsen is. Uiteraard kreeg ook de burger een zeer smakelijk design. Het resultaat mag er wezen! 

Met deze solid blowups zal The Entourage Group veel impact maken en nog meer bezoekers naar binnen trekken. The solid 3D Butcher zal een echt kenmerk van The Butcher worden. Vanwege het geslaagde eindresultaat is de 3D slager officieel onderdeel geworden van alle Butcher vestigingen. Dit betekent dat elke vestiging, en toekomstig te openen vestigingen, een levensgrote butcher chef voor de deur zal krijgen.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: