NN en New Balance opblaasbare finishboog sportmarketing - Publiair

Sportmarketing.

in 8 stappen van planning naar resultaat

2021

Met de juiste strategie bereik je altijd succes.

Ben jij benieuwd hoe wij sportmarketing campagnes tot een groot succes maken, dan is deze blog het lezen waard. 
Met onze passie voor sportmarketing werken wij jaarlijks aan de mooiste evenementen mee. Wij weten daarom goed wat er speelt bij het bepalen van de juiste strategie. Bij Publi air houden we ons dagelijks bezig met het bedenken en produceren van unieke opblaasbare items die gegarandeerd bijdragen aan het succes van je sportevenement. Met onze ervaring adviseren wij jou de juiste aanpak, welke locaties moet je aanwezig zijn? Wat heb je nodig om hier om te vallen? Welk budget is hiervoor nodig? Levert deze aanwezigheid de juiste beleving voor de gestelde doelgroep? Voer je het zelf uit, heb je hulp nodig?

Wij maken evenementen en merken groot, letterlijk!

 

Jouw sportmarketing campagne voorbereiden.

  1. Het begint allemaal bij een goede planning, daarmee valt of staat de gehele campagne. We maken een beknopte canvas vanaf concepting tot realisatie. Indien er hoge tijdnood is richten we onze producties en mogelijkheden daar op in.

  2. Om de campagne of actie te bewerkstelligen is een budget of budget-kader nodig. Vaak vooraf vastgesteld, zodat je geen verassingen achteraf krijgt. 

  3. De beleving van de totale campagne is belangrijk. Een eerste indruk maak je maar een keer! Naast de beleving tijdens de campagne is dit ook een belangrijk onderdeel voor de marketing. Dit weerspiegelt immers wat jouw merk of product betekent voor je doelgroep. Zorg dat iedereen zijn of haar beleving kan delen voor een breder bereik. Gebruik van social media is daarmee onmiskenbaar. 

  4. Reclame is nodig om het gestelde bezoekersaantal te bereiken. Wat kan je doen als de verkoop niet loopt als verwacht? Waar en wanneer moet je dan reclame maken? en met welke middelen? Samen bepalen we welke kanalen we kunnen inzetten voor het beste bereik van je doelgroep.

  5. Is de strategie binnen budget en je planning realistisch? Stem dit goed af met je projectteam en onze specialisten. Mocht blijken dat het niet binnen budget valt, dan zijn wij daar ook eerlijk en transparant in. In dat geval stellen wij altijd alternatieve routes voor. Campagnes en activaties binnen elk budget. Wij zorgen samen voor het beste resultaat!

  6. Sponsoring is een belangrijk onderdeel voor het vergroten van je naamsbekendheid, verbeteren van bedrijfsimago en het bereiken van je beoogde doelgroep. Met goede sponsoring lift je mee op een bestaand succes! Voor organisaties is goed inzichtelijk sponsor bereik een groot onderdeel in het vertrouwen en terugkeren van klanten.

  7. Technische ondersteuning wordt vaak onderschat. Heb je de kennis in huis om dit zelf te doen, dan adviseren ter ondersteuning. Anders nemen wij de inzet graag volledig uit handen met ons eigen ervaren technische team. Op-/afbouw, technische support en 24/7 beveiliging behoort allemaal tot de mogelijkheden.

  8. Resultaten voor alle betrokken partijen. Of je nu de marathon hebt gelopen of de hoofdsponsor bent. Je wilt de resultaten weten. Wat was mijn tijd? Krijg ik nog een leuk aandenken? Wat waren de bezoekersaantallen, wanneer is de volgende editie? Tijdens de evaluatie na elke inzet of campagne doorlopen we gezamenlijk de resultaten en stellen we nieuwe doelen voor het volgende evenement.

Ben je geïnspireerd geraakt en heb je al voldoende ideeën? Klik dan hier en vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Sportevenement aankleding en sponsorobjecten.

Om te bepalen welke objecten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw sportevenement en campagne bespreken we samen de mogelijkheden. Gangbare opblaasbare objecten die op sportevenementen gebruikt worden zijn o.a. opblaasbare tenten en domes (in allerlei verschillende maten en vormen), opblaasbare bogen, springkussens en opblaasbare boardings. Maar ook product replica's en opblaasbare decoratie. Zoals gezegd, alles is mogelijk om met jouw sportmarketing campagne te scoren!

Wat kan Publiair nu voor jou betekenen?

 Met onze jarenlange ervaring op het gebied van evenementen aankleding kunnen wij de gehele installatie op locatie uit handen nemen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot schoonmaak, onderhoud en opslag van de opblaasbare reclame objecten die we maken.

We adviseren je graag over de mogelijkheden. Heb je een idee of wil je graag een keer met ons brainstormen? Neem dan hier contact op, of via 088 0122 800 of stuur een e-mail naar info@publiair.nl

 

Gratis e-book Marketingtrends en Innovaties in 2021

Wil je nog meer tips voor de beste klantbeleving? In ons gratis e-book delen we alle huidige trends. Door onze jarenlange ervaring met grote en kleine merken kunnen wij met sprekende voorbeelden vertellen over de actuele marketingtrends en hoe je daar op in kunt spelen. We hopen dat je er veel aan hebt!

Ontvang ons e-book 2021 hier geheel GRATIS.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: