opblaasbare mobiele bar publi air

Schrobbelèr mobiele bar

De fles op wielen

2018

In de afgelopen 47 jaar hebben we een breed netwerk opgebouwd met veel verschillende klanten. Super gaaf dat deze klanten ons benaderen wanneer zij met een creatief vraagstuk zitten. Zo ook Schrobbelèr, het kruidendrankje uit het zuiden.

Schrobbelèr wilde iets anders, iets unieks, iets groots maar toch vervoerbaar. Ditmaal moest de blow-up naast een hoog impact gehalte ook nog eens functioneel zijn. De vergroting van de kruik diende als een mobiele bar uitgevoerd te worden, inspiratie is er gehaald uit verschillende bestaande foodtrucks en mobiele barren.

Als ideale basis van dit project is er gekozen voor een ronde aanhanger-bar.
Deze mobiele bar is vervoerbaar achter een trekhaak van een reguliere personenwagen.   

De ronde vorm van de Schrobbelèr fles is gebruikt als uitgangspunt voor het vormgeven van de bar. Deze bar is 3,5 meter hoog en heeft een dia van 2 meter. Binnenin is er genoeg ruimte voor het personeel. Ons doel was een zo hoog mogelijke fles te realiseren binnen de verhoudingen, het is ons gelukt om deze bar 6 meter hoog te maken!

Er moest nog heel wat werk verricht worden om deze bar om te toveren tot een echte Schrobbelèr bar.

Wat hebben we allemaal aangepast aan de standaard bar? 
Aan de binnen en buitenzijde hebben we extra verlichting aangebracht. Er is een audio systeem geïnstalleerd met een partymodus, altijd handig op een festival en evenement. De hele kiosk is gewrapt met het artwork van Schrobbelèr.

Na bovenstaande handelingen hadden we pas een halve Schrobbelèr fles.
Om dit tot een hele fles te krijgen hebben wij bovenop de bar de andere helft van de fles geplaatst. Hiervoor is gekozen om gebruik te maken van een opblaasbare oplossing. Het grote voordeel van opblaasbaar is dat deze in niet opgeblazen toestand een zeer klein volume heeft en dus makkelijk vervoerbaar.

Voor een strakke uitstraling lopen deze 2 verschillende onderdelen naadloos in elkaar over. Denk aan exact dezelfde kleur en vorm voor het opgeblazen deel van de fles als de wrapping van de bar zelf. 
Op het dak hebben we een speciale constructie gemaakt voor de blower van de inflatable hierdoor zuigt de blower genoeg lucht aan tijdens gebruik. Wanneer de bar niet in gebruik is hoeft de fles natuurlijk ook niet opgeblazen te zijn, de fles kan op het dak netjes weggestopt worden onder een op maat gemaakte deksel. Om makkelijk bij de deksel te komen hebben wij trappen geleverd die dmv bevestigingspunten aan het dak vast zitten. Dit is noodzakelijk zodat iedereen de inflatable veilig onder de deksel vandaan kan halen, om op te blazen, en om weer op te bergen voor transport. 

In samenwerking met de leverancier van de kiosk en onze betrouwbare partner Clipper MS hebben wij een full service project van A tot Z afgerond met als eindresultaat een unieke mobiele bar van hoge kwaliteit in de vorm van de originele Schrobbelèr kruik. 

Publi air is al jarenlang leverancier van Schrobbelèr als het gaat om impact maken. We hebben al regelmatig POS materialen ter promotie van het bekende drankje gemaakt. De bekende Schrobbelèr kruiken zijn geproduceerd van PVC materiaal, wat geschikt is om op te hangen. Behalve POS materialen hebben we ook giant opblaasbare flessen gemaakt voor buitengebruik. Deze hebben we extra sterk gemaakt, hierbij werken wij met een polyester doek die op spanning blijft door een interne ventilator. Hierdoor zijn deze makkelijk op evenementen te gebruiken als: festivals, aankleding van horecagelegenheden en andere feestelijke gelegenheden.

Met deze unieke en mobiele bar maakt je echt impact tijdens events en festivals. 
Proef de sfeer met je vrienden als Schrobbelèr op tafel komt!

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: