Opblaasbare Heineken fles publi air

Blog: Opblaasbare Flessen

#awesome impact met opblaasbare flessen van publi air

2018


Met de custom made flessen van publi air maak je impact op iedere locatie! Wij kunnen de product replica’s op verschillende manieren produceren. Elk doel van gebruik vraagt weer om een andere aanpak. Onderstaand beschrijven we alle mogelijkheden.

 

Giant opblaasbare flessen


Onze blow up flessen zijn plug and play. Doordat de inflatable een interne blower heeft, hoeft deze alleen nog maar aangesloten te worden op een stroomvoorziening. Makkelijker kan bijna niet! De product replica’s kunnen worden ingezet tijdens merkactivaties,  productlanceringen, evenementen, beurzen, en in winkels als POS items. Je kunt de opblaasbare flessen overal gebruiken om extra aandacht te vragen voor je merk.
De flessen maken we vanaf 1,5 meter tot wel 15 meter hoog. Moet je nagaan wat een impact je kunt maken met deze eyecatchers!

Luchtdichte opblaasbare flessen

Onze luchtdichte opblaasbare 3D flessen worden gemaakt van PVC. Ook deze flessen kunnen per stuk gemaakt worden. Daarnaast zijn de luchtdichte product replica’s ook uitermate geschikt voor massaproductie, al vanaf circa 50 stuks is dit mogelijk. Door massaproductie wordt de prijs nog een stuk gunstiger dan dat ze al zijn. Luchtdichte 3D blow up flessen worden altijd voorzien van een ventiel om de flessen mee op te blazen. Afhankelijk van het formaat en gebruik adviseren wij welk ventiel het beste past. Welke ventielen zijn er allemaal dan? Je hebt het strandbal ventiel, het strandbal ventiel met overdruk, het schroefdop ventiel en een normaal terugslagventiel.
Het formaat van de luchtdichte flessen is ook afhankelijk van het gebruik. We kunnen ze al vanaf 30 cm maken. Ons advies is om niet groter dan 5 meter te gaan in verband met de veiligheid. Boven de 5 meter adviseren wij om voor een fles met interne blower te kiezen. De luchtdichte opblaasbare replica flessen zijn uitermate geschikt voor POS retail doeleinden. Bijvoorbeeld als publiek items tijdens festivals en evenementen, voor activaties, voor guerilla acties. Aangezien de flessen luchtdicht zijn blijven ze ook drijven op het water!

3D product replica display flessen

De beste manier om op te vallen op de winkelvloer is om je merk en verpakking groots te laten zien, onze product replica display ook wel POS retail replica is daar perfect voor! Een wereld van verschil ten opzichte van alle kartonnen displays waar er al genoeg van zijn!Onze product replica display is een echte eyecatcher en een mooi alternatief voor onze opblaasbare flessen. De display is makkelijk op te bouwen, zelfs makkelijker dan een ikea kastje, in enkele minuten heb je de display in elkaar gezet. Ander voordeel, de replica display is licht, heeft een laag transport volume en is daardoor makkelijk inzetbaar.
De 3D display wordt opgebouwd uit een basis van multiplex met daaromheen een full colour geprint stretchdoek. Iedere vorm is mogelijk! Voor voorbeelden verwijs ik naar de champagne fles en het bierblikje tussen de afbeeldingen.

Solid blow up flessen (niet opblaasbaar)

Iedereen kent ze wel, de grote coca cola flessen die bij de pompstations staan. Dit zijn product replica flessen die in elk gewenst formaat gemaakt kunnen worden. De blow up flessen kunnen al vanaf 1 stuk gemaakt worden. Bij hogere aantallen worden de blow ups uit een mal vervaardigd en wordt de prijs zeer interessant. Uiteraard is de prijs net zoals bij opblaasbare objecten afhankelijk van de vorm, het formaat, de keuze van het materiaal, de afwerking en het aantal stuks.
Solid custom made flessen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Vaak worden deze items gebruikt als POS items en displays. Omdat deze items helemaal op maat gemaakt zijn en precies afgewerkt, zijn deze items echte blikvangers en voor ieder merk op iedere locatie een toegevoegde waarde!
De harde flessen zijn uitermate geschikt om voor een langere periode op één plek neer te zetten, voor enkele jaren is geen enkel probleem. De flessen worden ook vaak buiten geplaatst, vanwege de UV coating zijn ze ook zonbestendig. Hetzelfde geldt voor slecht weer scenario's, ook hier zijn ze tegen bestendig. Ze worden vaak gebruikt en gezien als luxe stoepbord en terecht! Want wie wil er nou nog een standaard stoepbord als je deze ook helemaal kunt personaliseren met een eigen unieke vorm?!
Zoals je leest en aan de voorbeelden kunt zien zijn er tal van mogelijkheden om op te vallen en impact te maken met je eigen flessen! Neem contact met ons op om samen jullie eigen unieke product replica flessen te ontwerpen!

Tot snel! 

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: