Reclame tankstations publi air

Unieke reclame voor tankstations 

The only energy drink with a great Coca-cola taste

2019

Vanaf mei 2019 verwelkomde Coca-Cola, Coca-Cola Energy nieuw in het assortiment. Je kunt direct kiezen uit een suikerhoudende (Coca-Cola Energy) en suikervrije (Coca-Cola Energy no sugar) variant. Beide hebben met de unieke en herkenbare smaak van Coca-cola behouden, maar dan nu voor nog meer energie. 

Om de lancering een boost te geven mochten wij de Coca-Cola energy blikken als productvergroting maken, die geplaatst zouden worden op verschillende tankstations. Onze oplossing moest in ieder geval aan onderstaande eisen voldoen:

- Duurzaam
- Permanent maar toch verplaatsbaar
- Weersbestendig
- 100% zichtbaarheid en herkenning
- Eyecatcher

Als oplossing hebben we een Solid 3D reclame object voorgesteld, in de vorm van het originele Coca Cola Energy blikje. 

Dergelijke product replica's worden vaker gebruikt bij productlancering voor permanente plaatsing bij out of home campagnes. Doordat we voor een product replica hebben gekozen herkent iedereen direct het Coca Cola merk outstore en weet dat het nieuwe drankje instore verkrijgbaar is. 

De Coca Cola blowup hebben we gemaakt van PET-G en ABS kunststof. Het glasheldere PET-G materiaal heeft excellente vacuümgevormde eigenschappen en een goede slagvastheid. Polyester kan probleemloos worden bedrukt met alle bekende druktechnieken. Hierbij hebben we direct voldaan aan de eisen voor een duurzaam product dat permanent geplaatst kan worden in de buitenlucht en weersbestendig is.

Voor de plaatsing is er gekozen voor A-locaties tankstations. De blikvanger ;) staat bij ieder tankstation aan het begin van de afslag. Geen bezoeker van deze tankstations kan hier meer omheen, iedereen ziet het grote Cola blik.

Bij de productie en materiaalkeuze van dit project is er rekening gehouden met de totale uitstraling. De gebruikte materialen geeft het blik een realistische uitstraling. Door het blik in een hellingshoek van 15 graden te plaatsen valt deze nog beter op!

Het blik bestaat uit 2 bedrukte vacuümgevormde delen die middels de deksel en bodem worden geassembleerd tot een 3-D drankblik. Ook de deksel met uitstekend lipje is door vacuümvorm techniek gerealiseerd. 

Nadat wij de productie hebben afgerond zijn we direct op pad gegaan om alle blikken op gewenste locatie te plaatsen. Het item wordt doormiddel van een lange stalen pijp in de grond bevestigd. Uiteraard bieden wij de service om gedurende de campagne deze items op andere locaties te plaatsen.

 Wil jij meer informatie ontvangen over deze unieke vorm van snelweg / permanente outdoor reclame? Vraag altijd vrijblijvend een offerte aan! 

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: