Publi-Air-Sim-Jo-MOTEL-Lead

Impact on stage

Maatwerk voor Artiesten Managementbureau MOTEL & SIM-OJ

2023

Opblaasbare Spheres met impact
voor live shows

Stijn Kierkels van Managementbureau MOTEL meldde zich bij Publi Air met de vraag of wij een logo van een van hun artiesten, SIM-OJ, als 3D object konden realiseren. Natuurlijk kunnen wij dat!

 Na een korte briefing en brainstorm zijn we aan de slag gegaan met dit project. Belangrijk was om te bepalen welk basisproduct we gingen gebruiken om het beste resultaat te bereiken. Niet alleen qua vorm, maar ook qua impact value. Want impact maken, dat is wat wij doen.

 

Publi-Air-Sim-Jo-MOTEL-5

Inflatable Sphere by Publi Air

Een Inflatable Sphere leende zich hier perfect voor. Samen met ontwerper Jasper van Doorn heeft Publi Air het design van het SIM-OJ logo op de 3D Inflatable Sphere weten te realiseren.

Over Motel artist management & SIM-JO
MOTEL is een managementbureau voor alternatieve popartiesten, opgericht door Froukje Bouma en Stijn Kierkels. Wij managen artiesten waar ons eigen hart sneller van gaat kloppen en bouwen samen met hen aan een langdurige, plezierige carrière. MOTEL ondersteunt waar nodig: bij liveshows, op strategisch niveau, bij merchandise, pers en social media, financiën en nog veel meer.

Over SIM-OJ
Sim-OJ Twaalf jaar geleden bracht SirOJ zijn album 'Goed Ontmoet' uit met onder andere de single 'Zo Comfortabel'. Op 1 augustus bracht hij de nieuwe versie uit met een volledig Molukse bezetting met Elijaz, Jones, Sterre, JAEL en Jiggy Djé. Hij deed dit onder de naam SIM-OJ, een gloednieuw duo met producer Sim Fane. Op 13 oktober bracht het Noah's Ark label ook hun debuut EP 'Apocalys' uit.

 

 

 

Toepassing Inflatable Sphere

De Inflatable Sphere die wij hebben geproduceerd kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kan hij worden opgehangen aan het plafond, of bijvoorbeeld op de DJ Booth geplaatst. Elke stage heeft zijn eigen dynamiek en daarom is er ook gekozen voor een Sphere. Vanwege zijn gebruiksgemak, het plug-and-play systeem en de multi inzetbaarheid.

Voor het echte show effect heeft Publi air DMX-verlichting toegepast Dankzij DMX krijgt de verlichting in de Inflatable functies als dimmen, knipperen, van kleur veranderen, shaken en pannen.

 Productieproces

Het ontwerpen van de bedrukking voor Inflatable Spheres is een uitdagende klus. Gezien het unieke ontwerp over de gehele bol moest aansluiten, hebben wij gekozen om een 3d render te maken. Na een aantal proefdrukken zijn we tot de ideale kleurencombinatie gekomen. De Sphere heeft tot slot een solide en stabiele voet waarin de blower en de DMX-verlichting zijn gemonteerd.

.

 

ESNS - Eurosonic Noorderslag & vervolg

Tijdens het bekende ESNS- Eurosonic Nooderslag, werd de nieuwe “Smiley Bal”, voor het eerst ingezet. Omdat de Inflatable Sphere zo goed beviel, hebben we van Motel de opdracht gekregen om een nieuwe inflatable te ontwerpen en produceren, een opblaasbare maan! 

Deze nieuwe inflatable is volledig custom made en ongeveer 120 cm groot. Door de gedetailleerde maan-print en interne verlichting is dit ook echt een eyecatcher geworden die vanaf nu te zien is bij live-shows van Bente.

 

Meer weten over Stage Decoratie?

We denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact op met Pepijn of Samuel.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: