Publi-Air-Summer-Bash-3

Summer Bash

Opblaasbare zwemringen
#LetsMakeItLegendary

2023

Summer Bash - Make it Legendary

Klaar voor een legendarisch zomeravontuur? Wil je, net als duizenden anderen, de ultieme feesthotspots van Europa verkennen? Of ben je op zoek naar iets unieks, ver weg van de gebaande paden, om de verborgen parels van avontuurlijke bestemmingen te ontdekken?

Bij Summer Bash ben je gegarandeerd op de juiste plek. 100% Veilig, 100% Avontuur, 100% Zomer. Summer Bash is een van dé toonaangevende jongerenreizen aanbieder in België.

#LetsMakeItLegendary

 

Opblaasbare zwemringen

Speciaal voor de zomer van 2023 hebben wij voor het Summer Bash team een zomer premium mogen ontwikkelen. Na een korte brainstorm is besloten om praktische zwemringen te maken. Maar natuurlijk wel compleet passend bij de branding van Summer Bash.

 De zwemringen zijn geproduceerd in de huisstijlkleur van Summer Bash en voorzien van een logo op de voor- en achterkant van de ring.

 

 

Social media impact

Een van de belangrijkste redenen om het logo 2 x te drukken op de zwemring is de attentiewaarde. Wij weten als geen ander dat onze summer premiums ook veel gefotografeerd zullen worden door de vakantiegangers. En bij 2 logo’s is de kans dat het Summer Bash logo op de foto of video staat een stuk groter! Samen met onze opdrachtgever hebben we met recht een content kanon geproduceerd.

 Deze opvallende gele zwemringen werden veelal ingezet op de meest populaire zonnige vakantiebestemmingen waar veel Belgische jeugd vertoeft.

Summer Premiums

Wist je dat wij bij Publi air al meer dan 50 jaar dé expert zijn in inflatable summer premiums?

Zo maken wij voor onze opdrachtgevers niet alleen zwemringen, maar ook strandballen en (maatwerk)luchtbedden. Dus kom maar door met die wensen en ideeën, dan bedenken we samen een coole zomercampagne voor jouw merk of product.

 

Meer weten over Summer premiums?

Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met Pepijn of Samuel.

 

 

 

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: