Relatiegeschenken en premiums - beverage covers custom made

Relatiegeschenken trends 2021.

Creativiteit is de sleutel naar krachtige klantrelaties

thuiswerken, duurzaamheid en innovatie

Less is more.

Wij denken dat niemand heeft kunnen voorspellen wat er in 2020 zou gaan gebeuren en het is voor de meesten ook maar afwachten wat 2021 brengt. Wel zijn er een aantal interessante trends die we dit jaar zullen zien groeien. Er is vorig jaar misschien minder uitgegeven door bedrijven aan relatiegeschenken en dan met name aan give-aways. Wel zien we dat bedrijven hun inkoop van relatiegeschenken veel persoonlijker heeft willen maken. In 2021 zien we deze trend doorgetrokken worden. Over het algemeen wilt men meer gezien en beter gehoord worden, ofwel gewaardeerd worden. Zowel de (vaste)klant als de werknemer vraagt om verbeterde persoonlijke aandacht. Bedrijven geven minder uit, maar veel gerichter en de prijs per product mag dan ook hoger zijn, mits de kwaliteit daar naar is en er een verbeterde persoonlijke boodschap aan vasthangt.

 

Creativiteit brengt nieuwe relaties.

Doordat bedrijven en organisaties zich creatiever willen presenteren, is de zoektocht naar nieuwe of andere leveranciers groter. Echter wordt er gezocht op wie werkelijk de meeste toegevoegde waarde kan bieden. We merken dat niet alleen de prijs belangrijk is, maar juist ook het onderscheidend en creatieve vermogen van de leverancier. Vaste relaties met leveranciers zijn belangrijk in de betrouwbaarheidsfactor, maar dit is geen vanzelfsprekendheid meer in 2021. Nu al geïnspireerd geraakt en voldoende ideeën? Klik dan hier en vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Nog veel meer trends lezen in ons nieuwe e-book? Klik hier en ontvang deze direct in je mailbox!

Thuiswerken.

We weten niet of er sprake is van een trend, wanneer het gros van werkend Nederland door overheidsmaatregelen vanuit huis werkzaamheden verricht. Toch zal in 2021 het thuis werken als trend worden omarmd. Verwacht wordt dat 25% van de thuiswerkers na de pandemie zal blijven thuiswerken. De meerderheid van de resterende 75% zal een balans tussen kantoor en frequenter thuiswerken hanteren. Er ontstaan dus tal van mogelijkheden om deze werkplek met gepersonaliseerde gadgets in te richten of aan te kleden. Relatiegeschenken voor de nodige „ontspanning“ sluiten hier feilloos op aan. En de persoonlijke en kostenbesparende brievenbus attenties. Deze zijn minstens zo waardevol voor iedere ontvanger.

Kan duurzaam nog duurzamer?

Ieder jaar wordt er geprobeerd om duurzame en milieuvriendelijke producten nog duurzamer aan te bieden. Kan dit eigenlijk nog? Gelukkig blijven fabrieken en leveranciers innoveren en worden iedere dag nieuwe uitvindingen gedaan op het gebied van recyclen en slimmer omgaan met het milieu. Daarnaast merken we dat de premiums die worden aangeboden ook vaak van een steeds duurzamere kwaliteit zijn, zodat de levensduur van de product wordt verhoogd. Het product moet dus nuttig zijn en van toegevoegde waarde. Dit alles draagt bij aan een verbeterde wereld voor ons en de komende generaties.

 

Wat kan Publiair nu voor jou betekenen?

Is het jouw doel om dit jaar binnen diverse kanalen een voorsprong te verkrijgen en te behouden ten opzichte van je concurrenten, of om je merk uit te bouwen en je marktpositie te verbeteren? Wat je doel ook is, wij hebben een passende oplossing. We analyseren trends binnen het consumentengedrag van jouw doelgroep. Zo dragen onze producten bij aan het behalen van jouw marketing en sales doelstellingen. 

Wij hebben ons productaanbod weer geoptimaliseerd, op basis van de huidige trends en datagedreven feiten over het consumentengedrag.
Zelfs voor inflatables zijn diverse PVC-vrije oplossingen. Daarnaast bieden wij ook al cradle-to-cradle oplossingen aan.

Wij helpen je met het creëren van de grootste impact voor je merk, met de minste impact op het milieu. We adviseren je graag over de mogelijkheden. 
Heb je al een idee of wil je graag een keer met ons brainstormen? Neem dan hier contact op, of via 088 0122 800 of stuur een e-mail naar info@publiair.nl

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: