publi-air-pink-elephant-header

Pink Elephant

Roze Opblaasbare Olifanten

2021

Nieuw Design

Meer dan 10 jaar geleden heeft Publi air voor IT-bedrijf Pink Elephant een set opblaasbare olifanten gemaakt. Nu was het toch echt de tijd om deze verouderde versie te vervangen voor een nieuw ontwerp. Want ook roze olifanten blijken aan verandering onderhevig!

De eisen aan de nieuwe olifanten waren herkenbaarheid, opvallend vermogen en gebruiksgemak. Ook moesten ze binnen én buiten inzetbaar zijn.

 

publi-air-pink-elephant-binnen
pink-elephant-buiten-strand-single

Creatieve proces

Met creatieve expertise heeft Publi air op basis van deze eisen een ontwerp gemaakt. Middels een 3D-model is de vorm van de nieuwe opblaasbare olifant goedgekeurd en zijn wij met de invulling van de kleuren begonnen. Door de toevoeging van stabiele poten staat dit item volledig op zichzelf en zo makkelijk in het gebruik. De hoogte is uiteindelijk 250 cm geworden.

 

Nieuw Design

In het nieuwe design, dat aansluit op de huisstijl van Pink Elephant, zijn de kleuren en details uit het logo gebruikt voor het ontwerp. Om zeker te zijn van de perfecte kleurencombinatie zijn er kleurstalen gemaakt die wij samen met Pink Elephant hebben beoordeeld. 

 

Polyester doek

Deze inflatables zijn van polyester doek geconfectioneerd en volledig vrij van PVC. Het materiaal leent zich perfect voor een sublimatieprint, wat een strak resultaat geeft. De prints op de verschillende onderdelen van het doek waar de olifanten uit zijn opgebouwd sluiten precies op elkaar aan, waardoor het complexe ontwerp er fantastisch uitziet!

 

pink-elephant-buiten-strand

Heb jij ook een idee voor een opblaasbaar kunstobject en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met Pepijn of Samuel.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: