Publi air – custom poolfloat

Pathe Popcorn
Poolfloat 

eating & chill 

2019

In opdracht van Pathé hebben wij custom made popcorn luchtbedden ontwikkeld. Het ontwerp is gebaseerd op de herkenbare bakken popcorn die in de filmtheaters verkocht worden. Pathé biedt de unieke popcorn poolfloats aan in hun Pathe All Stars beloningsprogramma.

Poolfloats zijn ontzettend populair, zeker in de vorm van op maat gemaakte luchtbedden! Luchtbedden en poolfloats staan voor plezier en ontspanning en dat sluit perfect aan bij Pathé en hun doelgroep. De uitdaging was om ervoor te zorgen dat de custom made popcorn poolfloats van hoogwaardige kwaliteit zouden zijn en een musthave bij de doelgroep in het Pathe All Stars Beloningsprogramma.

Het idee is om de originele popcornbak als uitgangspunt te nemen voor deze poolfloat. Gezien wij maatwerk produceren en veel ervaring hebben in het ontwerpen van kenmerkende luchtbedden, hebben wij het ontwerp voor de klant gemaakt. Hierbij is gekozen om de popcorn aan de bovenzijde zichtbaar te maken, zodat je de lekkere popcorn kan zien en hier direct trek in krijgt. En natuurlijk meteen op wilt drijven in het water! 

Om de vorm van het luchtbed te bepalen is hier eerst een handsample van gemaakt, dit is alleen voor de vorm. Wanneer deze is goedgekeurd maken we een template om het volledige artwork op in te vullen. Na deze goedkeuring gaat de massaproductie van start. 

Na afronding van de productie worden alle opblaasbare items gecontroleerd aan de hand van een 48 uurs luchtdichtheidstest, dit doen we met al onze massaproducties. Zodat we onze hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen! De Pathé popcorn luchtbedden zijn aan de hand van de test goedgekeurd, klaar voor transport en klaar om te shinen in het Pathe All Stars beloningsprogramma… 

Wil jij ook opvallen met custom made poolfloats tijdens de zomermaanden? 

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken om je eigen luchtbed te ontwikkelen! 

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: