Opblaasbare koffiebeker
voor
AH To Go

Zo konden klanten hun eigen koffiebeker ontwerpen

2017

De uitdaging

Als je wel eens de trein pakt ben je ongetwijfeld bekend met de koffiebekers van AH to go. Misschien ken je zelfs ook de thema activaties met voornoemde bekers. Denk aan de valentijnsbeker, de kerstbeker en de AH to Gay beker.

AH to go wilde graag weer zo’n activatie doen, maar dan net even wat anders. Zou het niet eens leuk als de klant zelf een design kon maken, was het idee. Hiermee was de campagne "Design your own cup" geboren.

Wij kregen van AH to go de vraag om levensgrote inflatables te maken van de koffiebekers. Bekers waar mensen ook nog zelf op konden tekenen.

Onze oplossing en uitwerking

Voordat we begonnen met de productie van de inflatables, maakten we een 3D model. In dit digitale bestand hebben we de zowel de technische als artwork details meegenomen. Dit model kon AH to go makkelijk naar wens aanpassen, waardoor wij op onze beurt weer snel konden starten met de productie.

De opblaasbare bekers die we maakten kregen een interne blower, gemonteerd op een solide bodemplaat. Ze kunnen dus zelfstandig staan, zonder scheerlijnen of ballastgewicht. 

Hierna zijn we op zoek gegaan naar het beste materiaal om de lege cups mee in te kleuren. We kwamen uit bij een specifiek soort stiften en kwasten, waarmee klanten de bekers naar hartenlust konden inkleuren. 

De grote, opblaasbare bekers waren lekker opvallend, goed voor PR en misschien nog wel het belangrijkste: ze nodigden mensen uit om mee te doen. Mensen gingen niet alleen aan de slag met de reuzebekers, maar leefden zich ook uit op de ‘normale’ kartonnen koffiecups. Hun creaties vond je op social media terug onder de hashtag #mycuptogo.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: