Opblaasbare fles - inflatable bottle - flessnepost activatie 03 - waternet - Publi air

Opblaasbare flessen voor Waternet

Zo komt flessenpost wel aan.

Zomer 2017

De uitdaging

Waternet lanceerde in de zomer van 2017 de vernieuwde Vaarwater app en dat moest iedere bootbezitter weten. Daarom vroeg communicatiebureau Living the Brand ons voor een doelgroepgerichte actie. Het doel? Laat zoveel mogelijk mensen de vernieuwde app downloaden.

Onze oplossing en uitwerking

De doelgroep van de Vaarwater app bevindt zich voornamelijk, jawel, op het water. Samen met Waternet werkten we een campagne uit: "awesome impact op het water". Voor deze campagne maakten we twaalf opblaasbare flessen die we bij wijze van flessenpost op het water konden plaatsen. Het ontwerp bedachten we in samenwerking met Living the Brand. 

Om het bereik van de campagne zo groot mogelijk te maken, kozen we voor een guerilla marketing tactiek. Daarom hebben we de inflatables zo ontworpen dat Waternet de flessen makkelijk en snel zelf kon plaatsen tijdens marketingacties. Naast een paar vaste plekken zag je de flessen dus ook op tijdelijke locaties ronddrijven. 

"Goed voorbereid de boot in" stond er in grote letters te lezen op de brief in de fles. De tekst hebben we op beide zijden van de banner, gedrukt zodat schippers het van zowel bakboord als stuurboord konden lezen. Ahoy!

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: