Opblaasbare domtoren utrecht publi air

Opblaasbare welkomstboog
FC Utrecht

Laat die spelers maar het veld op komen! 

2018

Domtoren spelerstunnel voor FC Utrecht

Er was eens een betaald voetbalorganisatie die iets anders wilde dan alle andere betaald voetbalorganisaties…

Ze wilden opvallen en impact maken! Iets unieks in handen hebben om voor de wedstrijd de spelers en het publiek trots te maken op de stad Utrecht, trots op elkaar en trots op FC Utrecht! Klaar voor de wedstrijd, klaar voor de strijd, klaar om de drie punten binnen te halen!

FC Utrecht benaderde ons om iets speciaals te maken voor aanvang van de wedstrijden. Ze wilden dat iets typisch Utrechts centraal stond. De keus was snel gemaakt, de Domtoren moest er in terugkomen. Na een aantal creatieve sessies was het idee om een opblaasbare spelerstunnel te maken waarbij de domtoren het middelpunt zou vormen, dat resulteerde in de eerste schetsen en visuals.

Het traject verliep voorspoedig, dit moest het worden! Wij gingen vol enthousiasme aan het werk om voor FC Utrecht een unieke custom made FC Utrecht spelerstunnel te maken. Het resultaat mag er wezen, Publi air en FC Utrecht kijken allebei terug naar een geslaagd project, ze leefden nog lang en gelukkig...

P.S. Je kunt je voorstellen dat de inzet van deze inflatable enige mankracht nodig heeft. Dat is voor ons geen enkel probleem, samen met onze partner Clipper MS verzorgen we voor u de volledige inzet.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: