Opblaasbare boog - Publiair voor Asics finish boog sport evenement inflatable arch sports event

Blog: Opblaasbare Bogen en Tunnels

#awesome impact met opblaasbare bogen van publi air

2018

Soorten branches

Zoals je inmiddels wel door hebt gekregen, is Publi air gespecialiseerd in custom made opblaasbare items. Wij verdelen onze business in 3 grote branches. Evenementenbranche, retailbranche en de premium markt.

Opblaasbare bogen worden ingezet in 2 van deze branches. De evenementenbranche en de retailbranche. Ik zal voor beide een korte toelichting geven.
Opblaasbare bogen worden ook wel opblaasbare start- en finishboog genoemd. Dit komt doordat ze veelal gebruikt worden tijdens sportevenementen. als reclameboog. Iedereen heeft ze wel een keer voorbij zien komen tijdens een hardloopwedstrijd of wielerronde.
Onze opblaasbare bogen zijn in elke vorm te maken en in elk formaat. En ik hoor je denken, hoe bepaal je het juiste formaat voor je eigen opblaasbare sportboog? Daar kom ik later op terug.

Retailbranche

In de retail zijn de reclame bogen ideaal voor de opening van een nieuwe winkel. Met name als alternatief van de ballonbogen die vaak gebruikt worden, het grote voordeel ten opzichte van de ballonboog: Een ballonboog is eenmalig te gebruiken terwijl de opblaasbare bogen jaren meegaan, je investering is dus snel terugverdiend. Daarnaast is een opblaasbare boog veel indrukwekkender en heb je de mogelijkheid om de opblaasbare boog full colour te bedrukken. Ideaal om een speciale actie of je nieuwe huisstijl te communiceren naar je klant! Behalve winkel openingen worden de inflatable bogen ook gebruikt om gedurende de sale periodes het hele jaar door extra traffic te generen naar de winkels.

Evenementenbranche

Opblaasbare bogen worden ook veel gebruikt in de evenementenbranche. Bogen worden bij publieksevenementen gebruikt als entree, locatie aanduiding of aankleding van podia. De inflatable arches kunnen helemaal full colour bedrukt worden in de gaafste bedrukking die je je kunt bedenken en dat is dus ideaal voor de aankleding van je evenement. Natuurlijk is het ook mogelijk om groots desbetreffende sponsoren van de evenementen op de boog te plaatsen.

Toepassingen

Alle formaten voor de inflatable arches zijn mogelijk. De bogen die wij maken zijn op maat gemaakt en daardoor kunnen we elk formaat toepassen. Dit is erg handig als de boog precies ergens overheen geplaatst moet worden of ergens tussen moet passen. De meest gangbare formaten zijn 6x4 meter / 9x6 meter / 12x6 meter boog, externe maatvoeringen. Bij sportevenementen kan het voorkomen dat de boog over een openbare weg geplaatst moet worden. De opblaasbare boog moet dan aan speciale eisen voldoen zodat de hulpdiensten in geval van nood te allen tijde onder de boog door kunnen, de minimale doorrijbreedte is 3,5 meter en de minimale doorrijhoogte is 4,2 meter.

Als laatste bespreken we nog de verschillende vormen van de bogen. Opblaasbare bogen heb je standaard in drie verschillende vormen, de klassieke opblaasbare boog met afgesneden hoeken, de ronde boog en de rechthoekige boog. Uiteraard maken wij ook vaak custom made bogen die afwijken van de standaard. Dit kan een tunnelboog zijn die een stuk dieper is dan de normale bogen of een boog met een 3D item dat uit de boog komt om extra dimensie aan de boog te geven. Zie onze afbeeldingen op deze pagina voor een aantal mooie referenties en om inspiratie op te doen voor jullie eigen unieke custom made opblaasbare boog van Publi air.

Tot snel! 

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: