Opblaasbare autobanden reuze grote blowups product replicas - apollo-vredestein - Publi air

Opblaasbare autobanden voor Apollo Vredestein

Onderweg naar impact met reuzenautobanden.

2017

De uitdaging

Voor de promotie van een nieuwe serie opblaasbare autobanden kwam Apollo Vredestein al snel bij ons terecht. Niet zo gek natuurlijk, want ‘opblaasbaar’ zit in ons DNA. Met de inflatables wilde Apollo Vredestein drie type banden bij nieuwe en bestaande dealers voor het voetlicht brengen. Of we voor alle drie de banden een uniek ontwerp konden maken, was de vraag. Uiteraard moesten ze ook alle drie groots en opvallend zijn.

Onze oplossing en uitwerking

Samen met Apollo Vredestein hebben we ervoor gekozen om gigantische autobanden te maken. Deze werkten we volledig uit. En met volledig bedoelen we ook echt volledig. De banden van Apollo Vredestein zijn namelijk ontzettend goed uitgewerkt en diezelfde aandacht voor detail moest ook terug te zien zijn in onze inflatables. Een tijdrovende taak, maar wel noodzakelijk om het wauw-effect te krijgen waar we altijd voor gaan.

Een belangrijke vraag vanuit Apollo Vredestein was om elk type band te voorzien van zijn eigen bijbehorende velg. In een 3D ontwerp bepaalden we de vorm van elk type velg. Deze 3D ontwerpen werden net zo lang gefinetuned tot ze aansloten op de wensen van Apollo Vredestein. Hier begonnen we met het artwork. In een zogeheten artwork file hebben we de print opgemaakt in verschillende panelen. Tot slot stikten we al deze panelen samen. Het resultaat is een drietal opblaasbare reuzenbanden dat niet zou misstaan in een aflevering van Pimp My Ride.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel
Bel mij terug  Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

  Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

  Publi Air
  Verrijn Stuartweg 28C
  1112 AX Diemen, NL
  088 0122 800
  info@publiair.com

  Badge-ecovadis-silver

  Blijf op de hoogte

  met een nieuwsbrief die wél leuk is: