Custom made luchtbedden Publi air

Maatwerk luchtbedden Slimpie

Custom made inflatables die de zomer compleet maken

Zomer 2017

De uitdaging

Voor de zomer van 2017 bedacht Slimpie een leuke online winactie. Door het invullen van een code die op de verpakking stond, konden klanten een opblaasbare prijs winnen in beperkte oplage. Slimpie vroeg ons we deze premium inflatables wilden maken.

Onze oplossing en uitwerking

Slimpie GO, de meeneemverpakking in zakformaat, is super handig voor in de zomer. Luchtbedden komen ook altijd goed van pas in de zomer. Die link was dus gauw gelegd. Het Slimpie GO flesje diende als basis voor het ontwerp van de inflatable. De vorm leende zich dan ook perfect voor een luchtbed: alle verhoudingen zijn gelijk aan het origineel. We hebben nog wel wat aan het visuele ontwerp gesleuteld om de leesbaarheid te behouden.

Het sample zag er veelbelovend uit, waardoor we meteen door konden met de productie. Zoals we altijd doen hebben we alle inflatables 48 uur lang getest op de luchtdichtheid. De gelukkige winnaars moesten hun prijs natuurlijk ook nog thuiskrijgen. Om de luchtbedden makkelijk te versturen, hebben we ze in een fullcolour bedrukte envelop verpakt. Direct verzendklaar dus, wat weer een hoop tijd scheelt. Zeker als je 5.000 stuks op de post moet doen…

Een paar weken later kregen de trouwe Slimpie-fans hun luchtbedden thuisgestuurd. Precies op tijd om er volop van te kunnen genieten in de zomer.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: