licor bottle

Licor 43 replica

Opvallen in de slijterij 

2019

Wil je opvallen met je product in de retail? Wij weten wat werkt, een extra grote replica! Opvallen op een originele manier in de slijterij, dat kan maar op 1 manier en dat is met Publi air.

Naar aanleiding van een creatieve brainstorm met Maxxium Lucas Bols - Edrington company hebben wij de opdracht gekregen om een concept uit te werken voor de DirkIII slijterijen. Onze klant Maxxium is naast eigen gedistilleerde dranken ook bekend als de officiële importeur van Licor43.

Licor43 is een spaanse kruidenlikeur met zijn eigen unieke smaak. Omdat dit een speciaal product is willen wij ook een onderscheiding creëren in de uitstraling. De aanwezigheid van het merk moet zo groot als mogelijk worden ingezet. De keuze voor een replica van de originele fles is hierin een sterk uitgangspunt.

Wanneer iets voor langere tijd op de winkelvloer of etalage gebruikt wordt wil je er geen omkijken naar hebben. Het moet makkelijk in gebruik zijn, verplaatsbaar zijn, en uiteraard niet te veel kosten. Met deze eisen hebben wij de Stackawrap als definitief concept uit morgen werken.

Stackawrap is een simpel zelf te bouwen klik-frame waaromheen je een fotorealistische cover ritst. Met een speciaal 3-D programma scannen wij het product, in dit geval een fles om de vorm van het frame te bepalen, vervolgens worden er hoge resolutie foto’s gemaakt en geconfectioneerd tot ware replica. Het frame zorgt dat de cover (stoffen fles) de juiste vorm krijgt en ook behoud.

De keuze voor het ontwerp was een lastige, maken we de al bekende Original oranje fles of juiste de nieuwe Orochata smaak. Deze keuze is in samenspraak met de brandmanagers van Licor43 gemaakt.  Omdat deze replica's voor 12 maanden blijven staan in de winkel hebben wij het mogelijk gemaakt om het artwork op te delen. Een zijde is de Original, en de andere zijde Orochata, het artwork hiervan loopt naadloos over.

In opdracht van Maxxium hebben wij alle flessen geassembleerd en gedistribueerd over de DirkIII filialen. Als full service partner werken wij dus vanaf het begin van je vraagstuk mee totdat elke locatie is voorzien van het gewenste promotiemateriaal.

Wil jij weten wat voor jou product of merk kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze vaste adviseurs.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: