Lidl koffiebeker coffee cup inflatable display - Publi air

Lidl's koffiebeker machine display

Lekker bakkie hoor!

2017 - 2018

De uitdaging

Wist je dat je ook koffie kon krijgen bij Lidl? De Duitse winkelketen heeft deze betaalbare bakjes koffie geïntroduceerd om het winkelen net even prettiger te maken voor klanten. Lidl wilde deze upgrade van de winkelervaring graag onder de aandacht brengen bij het winkelend publiek. Het bedrijf vroeg ons om deze smaakvolle koffie op een net zo smaakvolle manier te presenteren.

Onze oplossing en uitwerking

Handzaam, praktisch en duurzaam: met deze drie waarden in het achterhoofd gingen we aan de slag. We maakten een replica van de kartonnen koffiecup, maar dan uitvergroot tot reuzebeker. Deze konden we eenvoudig om de koffieapparaten plaatsen. Een koffiebeker óm het koffieapparaat: dat valt op. 

De bekers werden geproduceerd door glasvezel versterkt polyester in een mal te gieten. Dit maakt ze goed geschikt voor een strakke afwerking. In dit geval hebben we het artwork van de beker met stickers aangebracht. Het resultaat: kolossale koffiebekers waar zelfs de grootste latte grande schraal tegen afsteekt. 

Het succes van deze bekers was zo groot, dat we inmiddels de productie en distributie voor alle nieuwe Lidl-vestigingen in Europa voor onze rekeningen nemen.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel
Bel mij terug  Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

  Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

  Publi Air
  Verrijn Stuartweg 28C
  1112 AX Diemen, NL
  088 0122 800
  info@publiair.com

  Badge-ecovadis-silver

  Blijf op de hoogte

  met een nieuwsbrief die wél leuk is: