Liqor-43-Chocolate-Display-publiair-4

Maxxium Licor 43 Chocolate replica displays

Introductie Maxxium Licor 43 Chocolate

2021

Geen betere introductie dan een opvallende introductie!

Hoe val je op in de winkel? En hoe maak je duidelijk dat je als producent iets hebt te vertellen? Daar zijn wij bij Publi Air nou goed in. Het laten opvallen van merken en producten op de overvolle winkelvloer. Of het nou opblaasbaar moet zijn of van een ander materiaal, onze Replica Displays vallen altijd op.

 

Liqor-43-Chocolate-Display-publiair-1
Liqor-43-Chocolate-Display-publiair-2
Liqor-43-Chocolate-Display-publiair-5

2D ontwerp

Het unieke ontwerp van de Licor 43 Chocolate fles zorgt al voor een opvallende verschijning. Maar hoe laten we deze nieuwe smaak er nu echt uitspringen op de winkelvloer?

Juist, met een 2D Replica Display. Samen met Liqor43 ontwierpen we een display in de vorm van de nieuwe fles, met een hoogte van 150 Centimeter. Het idee was om het design zo vorm te geven dat de print op de display van iedere zijde in de winkel goed zichtbaar is. Zodat je… eigenlijk niet om deze heerlijkheid heen kan!

 De zijkanten van de Replica Display zijn in extreem hoge resolutie geprint voor het beste effect. Daarna zijn de zijkanten contour gesneden tot de finale form van de fles bereikt werd. Met 3 productschappen en een extra beeld banner bovenin wordt de display goed en solide bij elkaar gehouden. Een echte eyecather!

 

Productie

Wensen van onze opdrachtgevers staan altijd centraal. En wij doen ons best deze wensen goed in te vullen. Nog liever…deze wensen te overtreffen!

Een van de belangrijkste eisen aan deze productie was stevigheid. Zeker omdat er behoorlijk veel flessen worden getoond in de display. Dit hebben wij opgelost met een extra verstevigingen middels aluminium profielen onder de productschappen en door een groot stalen frame in de bodem van de display te verwerken.  Hierdoor is de display rechtopstaand te vervoeren (met inhoudt?) en kan deze langere tijd bij een verkooppunt ingezet worden.

Het materiaal dat we gebruikt hebben voor de display is polypropyleen. Dit materiaal leent zich uitstekend om strak en in full colour te printen. Bijkomend voordeel is dat het waterafstotend is. Daardoor is de display eenvoudig schoon te houden wat bijdraagt aan de langere gebruiksperiode in de winkel.

 

 

Duurzaam

Wist je dat polypropyleen een restproduct van olie is? Daardoor is het materiaal ook goed recyclebaar. Dit recyclingproces is goedkoper en duurzamer dan bij bijvoorbeeld karton. Zo heb je geen water nodig bij het recycle proces en zijn er geen verdere (chemische) toevoegingen nodig om tot nieuwe grondstoffen te komen voor een volgende display productie. Dus niet alleen opvallend en stevig, maar ook nog eens een milieuvriendelijke productie met een kleine ecologische footprint

 

Liqor-43-Chocolate-Display-publiair-3
Liqor-43-Chocolate-Display-publiair-4

Assemblage

Om de introductie van Licor 43 Chocolate tot een succes te maken hebben wij ook gezorgd voor de assemblage en distributie. Planning en teamwork zijn hierbij heel belangrijk.  

 Ons team heeft alle displays handmatig in elkaar gezet en daarna stuk voor stuk getest op stabiliteit en stevigheid. Vervolgens worden de displays klaargemaakt voor transport. Nadat het display op kwaliteit is gecontroleerd worden deze transport klaar gemaakt. Elke display wordt verpakt in een omdoos en gepelletiseerd om deze vervolgens bij het Distributie Centrum van Maxxium af te leveren.

 

Ook ideeën voor een eigen Retail campagne? Wij denken graag met je mee!  Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: