Publi-Air-Kanzi

Heb jij ook al zo’n zin in VAKANZI?

Maatwerk luchtbedden

2023

Kom alvast in de vakantiestemming met onze heerlijke KANZI®-appels!

KANZI® appels zijn natuurlijke zonnepaneeltjes die thuishoren op elke fruitschaal, in elk dieet en in elke snackpauze. Met hun friszoete smaak en knapperige bite zijn KANZI® appels direct verfrissend.

 Eind voorjaar melde Helen Schoots, Brand Manager FruitMasters, zich bij ons. Via onze website had ze gezien dat Publi Air de specialist is in maatwerk luchtbedden. En daar had zij wel oren naar!

 

Publi-Air-Kanzi-1

Winactie KANZI®

Het idee was om een Marketingcampagne op te zetten met een actie-element. De consument kon kiezen uit diverse KANZI® prijzen, waaronder een luchtbed in de vorm van een KANZI® -appel. Dan ben je bij Publi air inderdaad aan het goede adres.

Als maatwerk specialist voor inflatables hebben wij niet voor niet al meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van maatwerk inflatables.

 

 

Maatwerk Luchtbed KANZI®

Het initiële verzoek is om de opvallende luchtbedden te ontwerpen in de vorm van een KANZI®-appel.  Daarbij was het idee om deze inflatables in lage aantallen te produceren voor de campagne.

Omdat maatwerk luchtbedden ook een minimale ordergrootte hebben is er, in overleg, voor gekozen om alleen een luchtbed in de vorm van de KANZI® appel te produceren.

 

Productie

KANZI® appels zijn mede herkenbaar aan hun mooie, rode kleur. De vorm van een appel leent zich natuurlijk perfect voor een luchtbed. Zeker als deze op maat gemaakt mag worden.

Uiteraard is er gekozen voor een full color variant waarbij een waanzinnig kleurverloop is ontworpen dat precies aan sluit bij de huisstijl kleuren van KANZI®.

Zoals altijd maken wij eerst een proefexemplaar zodat de klant een duidelijk keuze kan maken of nog kan bijsturen gedurende het productieproces.

Gelukkig was de proef direct akkoord, dus is er daarna gestart met de totale productie van de appel luchtbedden.

 

Marketingmaterialen

Een ander voordeel van zo’n proefexemplaar is dat deze, indien goedgekeurd, direct kan worden gebruikt voor marketing content.

Het proefexemplaar is dan ook meteen doorgestuurd naar de marketingafdeling zodat deze vast de campagnes voor de “Vakanzi” actie konden samenstellen.

 

Een maatwerk luchtbed voor jouw merk of bedrijf?

Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met Pepijn of Samuel.Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: