De grootste opblaasbare vis ter wereld

Merkactivatie Staatsloterij 

2018

In opdracht van de Staatsloterij hebben we in samenwerking met Brand New Live de grootste opblaasbare vis ter wereld gemaakt. Ons is gevraagd om van het beeldmerk van de staatsloterij, de bekende vis, een MEGA inflatable te maken.


In dit geval mogen we zeker van MEGA spreken! Niet alleen de Jackpot van Staatsloterij is MEGA. De inflatable vis is zeker ook MEGA. Hoe groot is deze vis dan hoor ik je denken? De inflatable is maar liefst 34 meter lang en 17 meter hoog! Ter vergelijking, de inflatable is net zo hoog als een flatgebouw van 6 verdiepingen en net zo lang als 2 bowlingbanen achter elkaar! De inflatable is zo groot dat het hier gaat om een Wereldrecord. De opblaasbare Staatsloterij vis is de grootste opblaasbare vis ter wereld!

De reden voor het ontwikkelen van deze inflatable vis, is de nieuwe hoge stand van de Jackpot van de Staatsloterij. Voor de trekking van 10 juli staat de Jackpot op 21,6 Miljoen. De Staatsloterij wilde dit keer groots impact maken en opvallen met haar activatie en heeft daarom gekozen voor het op maat maken van een giant inflatable. Staatsloterij had duidelijk een idee voor ogen, het moest een record worden en dat is gelukt. De inflatable vis zal jarenlang ingezet kunnen worden voor de activaties van de hoogste Jackpots!

Dit gigantische opblaasbare object is binnen een tijdsbestek van slechts één maand gerealiseerd. Meer tijd was er ook niet, de activatie stond gepland voor 5 juli 2018. Iedereen kent de slogan van de Staatsloterij wel. “De 10e kan het gebeuren”. Uiteraard hopen wij ook nog steeds dat wij tot een van de geluksvogels behoren. Al voelen wij ons nu al geluksvogels, want wat zijn wij trots op deze giant inflatable en op dit project!

Er komt namelijk heel wat kijken bij de productie van een dergelijk object en natuurlijk ook bij de inzet. Onze partner Clipper MS heeft een belangrijke rol gespeeld in de uitvoering van dit project. Samen met Clipper MS is ervoor gekozen om de inflatable een dag voor de inzet al op te blazen en klaar te leggen in het water van het IJ. Op 5 juli vroeg in de ochtend vertrok de vis naar de locatie. Achter de Sleepboot werd de giant inflatable Staatsloterij vis verplaatst naar een prominente plek midden op het IJ ter hoogte van het EYE museum. De grootste opblaasbare vis ter wereld is daar vanaf 5 juli te bewonderen! De inflatable zal na de eerste inzet opgeborgen worden. Deze zal weer tot leven geblazen worden wanneer er weer een nieuwe Staatsloterij trekking klaar staat.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: