Publi-Air-Glow-Eindhoven-2

Glow Eindhoven 2023

WELKOM BIJ THE BEAT

2023

18de editie GLOW Eindhoven

Het Lichtfestival GLOW is een betoverende ervaring die je zintuigen prikkelt en je verbeelding op hol laat slaan! Van 11 tot en met 18 november 2023 vond alweer de 18de editie plaats met als sprankelend thema 'The Beat'.

 Tijdens de wandeling langs de GLOW-route, word je ondergedompeld in een wereld van adembenemende lichtkunstwerken, fascinerende installaties en unieke satellietprojecties. Elk kunstwerk is zorgvuldig ontworpen om perfect aan te sluiten bij de locatie waar het te zien is. Deze magische tocht door de stad is een ode aan de creativiteit en inspiratie die de stad ademt. Een fantastisch event waar Publi air tevens als partner bij betrokken is.

 

Team IGNITE & Publi air

Samen met Team IGNITE, nemen wij voor het 2e jaar op rij deel aan GLOW Eindhoven.

Team IGNITE, het eerste Art & Tech studententeam in Nederland, richt zich op het tonen van de potentie van licht. Om dit te bereiken, hebben ze een gemeenschap opgezet met ontwerp- en techniekstudenten van verschillende achtergronden en verschillende onderwijsinstellingen. Het is hun ambitie (en daar sluiten wij graag bij aan) om de creatieve ingenieurs van de toekomst op te leiden door de kloof tussen ontwerp en technologie te overbruggen door middel van lichtontwerp.

Dit jaar hebben wij Team IGNITE weer mogen bijstaan in het creëren van hun inzending voor GLOW 2023, GLOWBLE!

 

 

GLOWBLE

In het sprookjesachtige Anne Frankplantsoen heeft zich een magisch tafereel ontvouwd: een immense bol is uit de hemel neergedaald, omhuld door schitterend licht en een sfeer die je meesleept naar een betoverende wereld. Dit mysterieuze object wekt zo'n intense nieuwsgierigheid op dat je jezelf onweerstaanbaar voelt aangetrokken om zijn verborgen geheimen te ontdekken.

Deze bol, een van de pronkstukken van het GLOW-festival, is veel meer dan een kunstwerk; het is een interactief mysterie dat smeekt om ontraadseld te worden. Elke interactie onthult een nieuw stukje van zijn geheimzinnige verhaal. De bol reageert namelijk op het geluid van de bezoekers. Dankzij akoestische camera's wordt de verzamelde data op een creatieve manier vertaald in mooie visuele animaties in de bol.

Neem de hand van je mede GLOW-ontdekkingsreiziger en stort je samen in deze fascinerende wereld waar menselijke verbinding en technologie samensmelten in een overweldigende ervaring. Het hoogtepunt van dit avontuur is een visueel en auditief spektakel dat je gegarandeerd zal betoveren.

GLOWBLE, meer dan een kunstwerk, is een symbool van de dynamische energie van het festival. Hier komen licht en geluid samen in een hypnotiserende dans van kleuren en patronen, gesynchroniseerd met het thema van GLOW: 'The Beat'.

Bovendien werd GLOWBLE genomineerd voor de prestigieuze GLOW Talent Award. In deze competitie gaan zeven studententeams de strijd aan om de begeerde publieksprijs te winnen. Een eerbetoon aan innovatie, creativiteit en de kracht van licht. En guess what, Team IGNITE won deze prijs!

 

Productie

De GLOWBLE is een inflatable bal/sphere die door ons op de millimeter nauwkeurig is geproduceerd in de juiste maat. Binnen in de bal zit een speciaal gecreëerd knex frame die de interactie aangaat met de verlichting en zo zorgt voor verassende licht effecten. Speciaal voor GLOW hebben we de bal van binnen versterkt met waterdicht tape op alle naden zodat de kostbare technologie binnen de bal optimaal bescherm wordt.

Bekijken

Heb je GLOW Eindhoven gemist? Dat is jammer, maar volgend jaar is alweer de 19de editie. Uiteraard kun je de beelden terugzien op de website van GLOW.

 

Meer weten over de mogelijkheden van inflatable art?

Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met Pepijn of Samuel.

 

 

 

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: