inflatable fles festival tomorrowland publi air

Blog: Festivals

#awesome impact op festivals

2019

Voor ieder wat wils

Hoe creëer jij de ultieme beleving voor je bezoekers op een festival? Of ben je opzoek naar inspiratie om je festival stages aan te kleden? Lees dan snel verder!
De festival scene blijft groeien in Nederland. Voor elk muziekgenre, voor ieder wat wils. Dit creëert verschillende groeperingen, met allerlei soorten mensen. Maar hoe kun je onderscheid maken tussen de verschillende doelgroepen en muziekstijlen? Hieronder een aantal voorbeelden om impact te maken!

 

Ben jij (mede) verantwoordelijk voor het branden van jouw merk of organisatie in de evenementenbranche? Wij helpen jouw brand zichtbaar te maken op festivals, door gebruik te maken van een inflatable eyecatchers. Alles wat wij produceren is maatwerk dus geen enkel product is hetzelfde. Graag denken we met je mee om een tof custom made concept uit te werken. Zo maak jij onderscheid met een uniek concept. Onze klant, Desperados, is al jarenlang partner van verschillende festivals. Zie op de foto’s hoe zij met hun product replica’s inspelen op de beleving van hun publiek.

De festival stages worden steeds: groter, unieker en verbazingwekkender. Wil jij ook dat ‘wauw’ moment bij je bezoekers creëren? Ga voor een inflatable stage waarbij de sky the limit is. Het heeft ook nog talloze voordelen. Het op- en afbouwen kost aanzienlijk minder tijd en het neemt veel minder opslag- en transport ruimte in beslag. Klinkt dat nog als veel gedoe? Geen probleem, wij nemen dan de volledige technische installatie, opslag en het verdere proces op ons en nemen alles voor je uit handen.

Mijn naam is Sam, ik werk bij Publi air en ik ben o.a. verantwoordelijk voor de creatieve concepten van onze klanten. Ik ben 21 jaar oud en ga elk jaar naar verschillende festivals. Val ik binnen jouw doelgroep en zou jij willen weten wat mijn generatie triggered? Neem contact met mij op en ik bespreek het graag met je.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: