Publi-Air-Dries-van-Noten-2

'Fashion and Form', het ultieme kunstwerk in Gaysorn Village

Samenwerking met wereldberoemde ontwerper 'Dries Van Noten'
en Club 21 Thailand.

2023

“Fashion and Form”

Gaysorn Village, uniek in zijn soort als de eerste en enige stedelijke lifestyle-bestemming in het hart van Thailand, heeft een community gecreëerd waar gelijkgestemden elkaar vinden in inspiratie en creativiteit.

Door samen te werken met de wereldberoemde Belgische ontwerper Dries Van Noten, een icoon onder modeliefhebbers en erkend als een van de toonaangevende ontwerpers wereldwijd, en Club 21 Thailand, introduceert Gaysorn Village het meesterwerk 'Fashion and Form'.

Dit project is geïnspireerd op de sieradencollectie van Dries van Noten voor lente/zomer 2023, omgezet in prachtige kunstwerken die door heel Gaysorn Village te bewonderen zijn.

 

Het concept

De iconisch Belgisch modeontwerper Dries van Noten (DVN) benaderde Publi air om inflatable objecten te maken voor deze unieke een samenwerking tussen DVN en Gaysorn Village uitThailand.

"Fashion and Form" haalt inspiratie uit de kleurrijke glazen sieraden van Dries Van Noten's lente-zomercollectie 2023. De gedurfde lichtstructuren hangen in de lucht, verbonden door kronkelende linten en gemaakt van materialen ontworpen om het stralende zonlicht dat door Gaysorn Village stroomt, schitterend te reflecteren.

Het resultaat is een interpretatie van Dries Van Noten's fragiele maar robuuste sieraden, bestaande uit handgeblazen glazen bellen en delicate druppels, die dienen als een aanvullend accessoire voor de uitgestrekte open ruimtes binnen het dorp, en een parallel trekken met de rol die juwelen spelen bij het accessoriseren van een mooie outfit of look.

Dries Van Noten's impact op de modewereld laat nu ook zijn sporen na in Thailand met de exclusieve installatie "Fashion and Form" in Gaysorn Village.

 

 

Samenwerking

Publi air heeft deze opdracht uitgevoerd voor Sarah Roux, Head of Storeplanning DVN en Lotte Dierckx van de Interior Design afdeling van DVN. Vanuit DVN ontvingen we een aantal schetsen van het "Fashion and Form" concept. Publi air heeft de uiteindelijke productie op zich genomen en geadviseerd in materiaalkeuzes, afwerkingen en de definitieve maatvoeringen.

Bijzonder zijn vooral de grote sierraden objecten in het geheel. Deze hebben we voorzien van een interne lamp zodat het effect die de sieraden hebben nog realistischer is nagebootst. Voor een aantal etalages van Gaysorn Village hebben we deze objecten ook in klein formaat geproduceerd.

 

Meer weten over uniek Point of Sales materiaal?

Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met Pepijn of Samuel.

 

 

 

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: