gemeente

Canal Pride Amsterdam

Love is for everyone

2018


Elke jaar zorgen wij voor grote opblaasbare creaties tijdens de Canal Parade in Amsterdam. Hierdoor krijgen de boten een extra dimensie en staar je net even wat langer naar die ene boot.

Editie 2019 

Wat was het weer een prachtig liefdevol feest! Waar we met veel plezier opblaasbare giants hebben verzorgd voor verschillende boten.
Zo hebben we voor de gemeente Amsterdam een hartboog geproduceerd, met de bekende drie kruizen aan de zijkant.
Voor Sodastream hebben we een echte giant gemaakt, deze boot viel als slotstuk van de canal parade zeker op met het 5 meter hoge hart inclusief 3D wereldbol.
Volgend jaar zal de Johan Cruijff Arena host zijn tijdens het EK 2020, om aan te geven dat dit toernooi voor iedereen is hebben zij tijdens de canal parade meegevaren met een eigen uniek boot. Deze boot viel op door de grote voetbal bevestigd op een zuil en de verschillende crowdballs, die het publiek in werden gegooid.
Als laatste hebben we dit jaar wederom de aankleding voor de Disco Dolly boot mogen creëren. Zij hebben hun inspiratie uit het thema van dit jaar gehaald 'Stonewall rellen in New York', ze kwamen bij ons met een schets van een kussend vrijheidsbeeld, aan de hand hiervan hebben wij een visual gemaakt wat heeft geleid tot deze unieke inflatable. 

Wist je dat wij naast het produceren van de inflatables ook de volledige inzet uit handen kunnen nemen? Dit jaar hebben wij dit gedaan voor de EK 2020 en Sodastream boot. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen! Bel naar 088 0122 800 of mail ons naar info@publiair.com

 

Zien en gezien worden 


Tijdens de Canal Parade gaat het om zien en gezien worden. Multinationals huren een boot om mee te kunnen varen te zijn tijdens deze parade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PwC, Vodafone, SodaStream of AkzoNobel. Natuurlijk willen deze internationale bedrijven groots opvallen, daarvoor schakelen ze ons in. Wij denken in samen werking met onze partners mee welke opblaasbare items de bedrijven het beste kunnen inzetten. Vaak wordt er gekozen voor een opmaat gemaakte inflatable, daarnaast zijn skytubes ook populair tijdens de Canal Parade. Waar het om gaat is dat boten opvallen voor het publiek. Vrolijke, kleurrijke en feestelijke inflatables moeten eruit springen! 

Boodschap overbrengen

Door de opblaasbare items weten alle boten de aandacht te trekken en hiermee hun boodschap overbrengen naar het publiek.
Als voorbeeld Atare, zij wilde ervoor zorgen dat het taboe rondom zelfmoord gedachten doorbroken werd. Hiervoor hebben wij een groot opvallend opblaasbaar hart gemaakt met daarop de boodschap ‘vragen, praten, luisteren’. Of het Ministerie van Defensie die in 2017 met als thema ‘This is my pride’ wilden laten zien dat iedereen zichzelf kan zijn tijdens het werk. ‘Uit de kast werkt nu eenmaal beter’ stelt kolonel Sandra Keijer. Klik op de foto bovenaan de pagina en zie hoe dit er afgelopen jaar uitzag. 

Maar vergeet vooral niet het totaalplaatje van de Canal Parade! Al die boten die eruit springen door hun vrolijke, kleurrijke inflatables, dat maakt impact bij de bezoekers!

Elk jaar kijken wij weer uit naar deze dag, om onderdeel te mogen zijn van dit bijzondere evenement.Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: