bijenkorf-kerst-2021-1

‘Bewonder en Verwonder’ paddenstoelen

Opening feestdagen seizoen De Bijenkorf met Publi Air inflatables

2021

Een wonderlijk idee

Paddenstoelen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Zo wist De Bijenkorf ons te vinden voor het tot leven brengen van hun feestseizoen campagne ‘Bewonder en Verwonder’, met een speciale rol voor, jawel, paddenstoelen. De Bijenkorf had als wens ze als inflatable in te zetten. Onze inflatables met interne verlichting waren de laatste maanden van 2021 te bewonderen in alle filialen van De Bijenkorf in Nederland. Ze zijn ingezet als etalage- en winkeldecoratie.

 

bijenkorf-kerst-2021-2
bijenkorf-kerst-2021
bijenkorf-publi-air

Opening festive season 2021

Het warenhuis vertelt via de campagne ‘Bewonder en Verwonder’, het verhaal van een bijtje dat wakker wordt uit de winterslaap en nieuwsgierig de bijenkorf verlaat. En daarmee een symbolische start van het feestseizoen 2021 inluidt. Inspirerend & fabelachtig.

 

Uitvoering

Met mooi referentiemateriaal, geleverd door De Bijenkorf, zijn we gestart met bepalen van het juiste formaat van deze eyecatchers. Zo hebben wij met onze expertise diverse modellen en afmetingen voorgesteld die tot de millimeter nauwkeurig passend gemaakt zijn en zo dus perfect aansloten op de winkelvloeren en etalages.

 Vervolgens zijn een aantal verschillende print-designs uitgewerkt. De Bijenkorf kon tijdens deze stap hun favoriete bedrukking selecteren. De keuze is gevallen op 2 verschillende varianten paddenstoelen, een kromme uitvoering en een rechte uitvoering met beide een eigen print-design.

 Nadat wij gereed zijn met de confectie, hebben wij in ons Publi Air magazijn [1] alle materialen uitvoerig getest en gereed gemaakt voor gebruik. Ook hebben wij de distributie naar alle Bijenkorf vestigingen voorbereid en verzorgd.

 

Installatie Bijenkorf

De maatwerk paddenstoelen zijn gemaakt van duurzaam polyester doek (vrij van PVC). De versies bestemd voor in de etalages, zijn voorzien van interne LED verlichting.

 

bijenkorf-paddenstoel-2021-3
bijenkorf-paddenstoel-2021-2

Plug and Play

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk onderdeel bij inflatables. De paddestoelen zijn daarom voorzien van een gemakkelijk ‘Plug and Play’ systeem. Zo kon De Bijenkorf zelf de installatie uitvoeren.

In het uiteindelijke ontwerp is het gebruiksgemak van een inflatable altijd een belangrijk onderdeel. Daarom zijn de unieke visual merchandise objecten zo geproduceerd dat De Bijenkorf zelf de installatie kon uitvoeren (plug and play systeem).

Meer weten over deze campagne? Bezoek deze pagina

 

bijenkorf-publi-air-2021-header

Meer weten over de mogelijkheden voor jou etalge decoratie? Neem dan eens contact op met Pepijn of Samuel.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: