bijenkorf-balls-publiair-5

Ademende ballen

Etalage decoratie de Bijenkorf, thema: “een nieuwe balans”

2021

Earth, wind & fire?

“Hoe kunnen we de etalage campagne ‘Een nieuwe balans’ vormgeven?” Deze vraag kregen wij van De Bijenkorf. De campagne gaat over vinden van een nieuwe balans met onszelf, elkaar en de natuur.

De vier natuurelementen -lucht, water, aarde en vuur- spelen hierin een belangrijke rol. Om ‘lucht’ te symboliseren hebben we een uniek idee bedacht; opblaasbare ademende bollen.

 

bijenkorf-balls-publiair-7
bijenkorf-balls-publiair-2

Duurzaam ademen

Als eerst is een prototype gemaakt. Daarmee is onderzocht hoe je de beweging van ademhalingen kunt nabootsen. Een mooi onderzoek, met een nog mooier resultaat. Nee, wij verklappen niet ons ‘geheim van de smid’ ;). Denk je aan natuur, dan denk je als snel aan duurzaamheid. Dat hebben we ook zeker gedaan bij dit project. Door gebruik te maken van -PVC vrij- restmateriaal uit andere producties, zijn de ballen duurzaam èn circulair geproduceerd. 

 

Plug and Play

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk onderdeel bij inflatables. De ballen zijn daarom voorzien van een gemakkelijk ‘Plug and Play’ systeem. Zo kon De Bijenkorf zelf de installatie uitvoeren. 

 

Bijenkorf etalages

De ademende ballen waren[1]  tijdens de herfstdagen te bewonderen in de etalages van de volgende Bijenkorf filialen: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Amstelveen en Maastricht.

Meer weten over deze campagne? Bezoek deze pagina

 

Heb jij ook een idee voor een jouw etalages of winkelvoer? En wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met Pepijn of Samuel.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel
Bel mij terug  Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

  Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

  Publi Air
  Verrijn Stuartweg 28C
  1112 AX Diemen, NL
  088 0122 800
  info@publiair.com

  Badge-ecovadis-silver

  Blijf op de hoogte

  met een nieuwsbrief die wél leuk is: