Publi-Air-Bijenkorf-lead

Bijenkorf Leef Lustig

Publi air's Creatieve Transformatie voor de Bijenkorf

2023

Een creatieve uitdaging

In het voorjaar van 2022 stonden wij voor een unieke uitdaging: het creëren van unieke en opvallende winkel- en etalagedecoraties voor de prestigieuze Bijenkorf.

Met een duidelijke briefing vol ideeën en wensen van het Bijenkorf-team, was het onze missie om deze ideeën tot leven te brengen.

 

Leef Lustig

Het thema van het concept, 'Leef Lustig', belichaamde het thema van samenkomen en het delen van prachtige ervaringen. De Bijenkorf's campagnes draaiden om het thema 'wolk', met een focus op avontuur, het ontdekken van unieke plekken, en een rijk palet aan geuren en kleuren.

Ons creatieve voorstel sloeg direct aan en we begonnen met het zorgvuldig selecteren van materialen, rekening houdend met speciale wensen en duurzaamheid.

'Leef Lustig' was meer dan een post-Covid campagne; het was een viering van een nieuwe toekomstvisie, vol nieuwe ervaringen en belevingen. Onze creaties sierden de winkelvloeren en etalages van de Bijenkorf, waarbij elk filiaal zijn eigen unieke draai gaf aan de inrichting

 

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid was een kernaspect van onze creaties. We kozen voor gerecyclede materialen of materialen die opnieuw gerecycled konden worden.

Grote objecten werden uitgerust met energiezuinige blowers, terwijl kleinere objecten, gemaakt van geseald TPU, slechts eenmaal opgeblazen hoefden te worden en langdurig lucht vasthielden. Het TPU, met zijn matte afwerking, complementeerde perfect het gekozen kleurenpalet van roze, oranje, ecru en gebroken wit.

 

Resultaat

De impact van onze samenwerking met de Bijenkorf was zichtbaar in elke etalage en elke hoek van de winkels. Onze duurzame, creatieve oplossingen brachten niet alleen de 'Leef Lustig' campagne tot leven, maar creëerden ook een unieke winkelervaring die klanten uitnodigde om te ontdekken en te genieten.

Met dit project hebben we bij Publi air de lat voor onszelf hoger gelegd wat betreft het bedenken en, in samenspraak, creëren van next level etalage decoratie! Dit heeft geresulteerd in het vermogen om innovatieve, op maat gemaakte oplossingen te bieden die zowel esthetisch als ecologisch verantwoord zijn. Op naar de volgende uitdaging!

 

Een keer met ons team brainstormen over een te gekke inflatable installatie? Voor winkels, events of horeca?

Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met Pepijn of Samuel.

 

 

 

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: