130218-019

Blog: Beurzen

Op welke beurs ben jij groots zichtbaar?

2018

De aankomende periode is het weer tijd voor beurzen, het perfecte moment om je producten te promoten. Maar hoe val je op tussen al die stands? Lees hieronder onze blog met tips en tricks.

Bepaal je doel. Exposeren op een beurs doe je om verschillende redenen:
- naamsbekendheid
- klantenbinding
- producten introduceren
- netwerken

Wat je doel ook is, een goede voorbereiding voor een beurs is erg belangrijk.

Voor welke beurs ga je?
De bekendste beurzen vinden jaarlijks plaats. Denk aan de beurzen als de Horecava en Huishoudbeurs in de RAI van Amsterdam, of de Jaarbeurs in Utrecht die bekend staat om de Vakantiebeurs.
Natuurlijk heb je ook tal van beurzen op andere plaatsen, grote en kleine vakbeurzen. Bekijk waar jij je doel kan behalen en bepaal daarna voor welke beurs je gaat.

Exposeren, hoe realiseer je succes?
Een stand waarmee je opvalt is van groot belang. Wij helpen je graag met de mooiste beursaankledingen en opvallende objecten om meer traffic in je stand te krijgen!

Een giant inflabtable of productvergroting is een eyecatcher voor je stand. Deze kan je groots boven je stand plaatsen met onze speciale bevestigingen, waardoor klanten van veraf kunnen zien waar jouw stand is. Het is mogelijk om jouw product exact na te maken, daarmee heb je een echte blikvanger boven jouw stand. Of kies voor je eigen giant logo, deze is ideaal om meerdere malen in te zetten. Een simpelere oplossing is een bedrukte sphere met kenmerken van jouw brand. 

Wanneer je tijd en ruimte wilt besparen adviseren wij je graag over onze opblaasbare stand. Bij Publiair werken we unieke modulaire stands uit, voorzien van full color bedrukkingen en 3D effecten. Een groot voordeel van een opblaasbare stand is de op- en afbouwtijd. Daarnaast zijn ze ideaal wanneer je een kleine opslag hebt. Ook is het mogelijk om de print met regelmaat te laten vervangen, door een nieuw artwork te laten bedrukken.

Vergeet niet onze luchtdichte Quinq tent. Deze is zeer geschikt om jouw stand een exclusieve uitstraling te geven. De tent heeft geen constante stroom nodig, het voordeel hiervan is dat je deze dus kan gebruiken op locaties waar geen stroomvoorzieningen zijn. De Quinq tent is perfect voor gebruik voor zowel binnen als buiten. 

Opvallen met je stand, of juist daarbuiten?
Er bestaan ook leuke opties om naast je stand op te vallen op een beurs. Kies bijvoorbeeld voor een promoteam die je rond laat lopen met een rugzak-ballon. Wij adviseren graag over de bedrukking van de rugzak-ballon. Denk aan een duidelijke C2A of een boodschap. Je doel is uiteraard dat bezoekers zeker even langs jouw stand komen. 

Herinnering achterlaten
Je wilt uiteindelijk bereiken dat klanten jou onthouden en jij top-of-mind blijft, hier kan een give-away bij helpen. Als specialist in premium give-aways denken wij graag met jou mee! Wil je een klein item weggeven in hoge aantallen, of juist een mooi geschenk aan personen met wie jij graag toekomstig zaken doet? Wij staan voor je klaar om met jouw doelen aan de slag te gaan!

Een beurs is dé plek voor je merkactivatie.  

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: