Publi-air-technische-installatie-2021-9

Publi Air fixt het!

Awesome Impact op locaties, door heel Nederland en de EU

2022

Installeren is een vak

Heb je eindelijk die mega Blowup besteld, moet je hem ook nog opzetten. Het is niet heel lastig maar er komt vaak meer kijken bij de installatie van een inflatable dan onze klanten in eerste instantie denken. Is het dan niet fijn om een partner als Publi Air te hebben? Want naast het maken van te gekke inflatables, Blowups en andere opblaasbare reclame items, zijn wij ook gespecialiseerd in het installeren van deze items op locatie. Door heel Europa! Ons team kan op events en beurzen alles uit handen nemen. Van levering tot complete opbouw en installatie. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op het event of de beurs zelf.

 

Horizontal-tunnel

Ter land, ter zee en in de lucht

Onze Blowups en inflatable objecten komen overal. En… klanten hebben soms heel specifieke wensen. Eigenlijk kun je wel zeggen…dat wij onze producten echt overal kunnen laten shinen. Of het nu is op het water, in de lucht (Zeppelin reclame), tegen de gevel van een gebouw of zelfs op een dak. Wij installeren overal en altijd! Natuurlijk is het wel handig om van te voren te weten wat de ideeen precies zijn, dan kunnen we daar ook rekening mee houden in de ontwerp- en productiefase van een project.

 

Stagebuilding

Bij een presentatie of optreden op uw event kan een podium natuurlijk niet ontbreken. Het moet stevig, veilig, flexibel en snel op te bouwen zijn. Publi Air kan deze sterke fundering, die als basis dient van je event, volledig voor je verzorgen. Een goed podium zorgt voor een betere zichtbaarheid van je presentatie of voorstelling. Hiernaast biedt het ook nog eens ruimte voor duidelijk aanwezige branding.  

Er zijn vele afmetingen, vormen en hoogtes mogelijk door de verschillende podiumdelen te combineren. Voor een productpresentatie is bijvoorbeeld een laag podium geschikt en voor een optreden is een hoger podium denkbaar. Publi Air adviseert je graag hierbij

Naast stagebuilding kunnen wij ook de aankleding en technische componenten voor je regelen. Denk hierbij aan:

• Licht
• Geluid
• Beeldschermen
• Rookmachines
• Zit- en spreekmeubilair

 

Licht & geluid

Ook licht is een essentieel onderdeel en geeft nét dat beetje extra aan de beleving van je event. De juiste verlichting gaat verder dan enkel indirecte verlichting van wanden. Denk aan op de ruimte aangepaste lichtsterktes, spotlights of bijvoorbeeld sfeerverlichting buiten. Licht draagt bij aan de totale beleving en succes van je event.

Geluid

Goed en kraakhelder geluid is onmisbaar bij een event. Wordt er gedanst, gesproken, gezongen of gedebatteerd? Het geluid moet altijd zuiver overkomen. Clipperms, de partner van Publi Air, heeft jarenlang ervaring in geluidsadvies, geluidsinstallatie en geluidsbegeleiding voor events.   

 

Fieldmarketing

Fieldmarketing is een belangrijke onderdeel van een succesvol event of beurs.Her draagt bij aan de merkbekendheid, het beheer van klantrelaties en het genereet ook leads.

 Bij fieldmarketing kan je denken aan:
• Directe verkooppromoties
• Het uitdelen van merchandising
• Bemonstering
• Geven van een demonstratie

In de B2B-context hebben fieldmarketeers een mix van verkoop- en marketingexpertise en treden ze in contact met klanten/prospects via verschillende contactpunten, zoals evenementen, beurzen, conferenties en persoonlijke ontmoetingen.

In de B2C-context zijn fieldmarketeers aanwezig op locaties met een hoge dichtheid aan prospects - bij winkelcentra, straathoeken, eetcafés, sportevenementen, marathons, enz.

Voordelen fieldmarketing:
• Verbetert de merkperceptie
• Overtuigen cynische klanten
• Verhoogt de verkoopinspanning
• Verbetert klantrelaties
• Biedt meetbare ROI
• Nauwkeurige targeting
• Sales

 

Voor elke gelegenheid

Of het nou om een beurs gaat, een sportevenement, een congres, een promotie of de opening van een (winkel)centrum, Publi Air zorgt ervoor dat alles gesmeerd verloopt. Met 50 jaar ervaring weet je een ding zeker, op ons kun je vertrouwen!

Wil jij meer weten over onze diensten en services voor events en beurzen?
Neem dan eens contact op met Pepijn of Samuel.

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: