Publi-Air-air-up-pop-up-store-4

Een Innovatieve Pop-Up Experience voor air up®

Een visuele eyecatcher

2024

Innovatieve spiegelinstallatie transformeert air up®Pop-Up store tot eyecatcher in Amsterdam

De uitdaging
Het internationale Designbureau Storeage gaf Publi-air de opdracht om een uniek en visueel indrukwekkend element te ontwikkelen voor de tijdelijke pop-up store van air up® in Amsterdam. Onder leiding van Leendert Tange, Creative Partner bij Storeage, zijn we aan de slag gegaan met dit uitdagende retail project.

De winkel was niet alleen bedoeld om producten te verkopen, maar om bezoekers een interactieve ervaring te bieden waar ze nieuwe smaken konden uitproberen. Het doel was om een visueel opvallende en vernieuwende ruimte te creëren die perfect aansloot bij het innovatieve karakter van het merk.

 

 

De productie

Voor de pop-up store ontwierp en produceerde Publi air op maat gemaakte opblaasbare spiegelende capsules die in het plafond werden geïntegreerd. Deze grote weerspiegelende elementen vulden de ruimte op een manier die zowel stijlvol als vernieuwend was, waardoor de winkel meteen de aandacht trok van voorbijgangers.

De glanzende capsules versterkten de visuele beleving voor bezoekers en gaven de winkel een futuristisch en uitnodigend uiterlijk.

Door deze innovatieve toepassing van spiegeling creëerde Publi air een unieke ervaring die zowel het merk als het product perfect vertegenwoordigde. Het resultaat was een pop-up store die niet alleen functioneel was, maar ook een visuele eyecatcher vormde in het hart van Amsterdam.

 

 

Resultaat

Het spiegelende plafond trok veel bekijks en zorgde ervoor dat de air up®pop-up store zich onderscheidde van andere tijdelijke winkels in de stad.

De indrukwekkende visuele effecten sloegen direct aan bij het publiek, wat zorgde voor een toename van bezoekers die nieuwsgierig waren naar de winkel en de producten. Publi air’s oplossing bleek de perfecte invulling van Storeage’s creatieve visie, waarbij het ontwerp op unieke wijze de aandacht vestigde op het merk air up®.

Design by Storeage-Group
Instagram: @storeage.ams
Web: www.storeage-group.com

Fotografie: Peter Tijhuis

 

Wil je ook een unieke Pop-up store creëren voor jouw merk of product?

Publi air denkt graag met je mee om creatieve ideeën om te zetten in visuele eyecatchers.
Neem contact op met Pepijn of Samuel.


 

 

 

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: