Wondr-Cloud-room-Publi-air-1-2024

De Dromerige cloud room voor Wondr Experience

De illusie van zwevende wolken

2024

Een unieke zwevende en dromerige ruimte creëren

De uitdaging
Van Wondr Experience kreeg Publi air de kans om een volledig nieuwe en innovatieve kamer te ontwerpen: de Cloud Room. Wondr wilde een ruimte die een dromerige, luchtige sfeer zou uitstralen, zonder zichtbare verticale naden.

Deze "bubbletecture" zou een surrealistisch gevoel moeten oproepen bij de bezoekers, alsof deze zich letterlijk tussen de wolken bevonden.

Het creëren van een dergelijke zwevende ruimte zonder naden vormde een technische uitdaging voor ons team en bood de mogelijkheid om nieuwe, geavanceerde technieken te ontwikkelen.

 

 

De productie

Het team van Publi air werkte nauw samen om de visie van Wondr tot leven te brengen. Door gebruik te maken van innovatieve opblaasbare technieken en nieuwe materialen, slaagden we erin een volledig vloeiende ruimte te creëren die de illusie wekte van zwevende wolken.

De muren en plafonds werden zo ontworpen dat er bijna geen zichtbare verticale lijnen waren, waardoor de bezoekers zich volledig konden onderdompelen in de luchtige, bijna surrealistische atmosfeer.

De Cloud Room biedt een zachte en dromerige esthetiek, die de zintuigen prikkelde en een unieke ervaring creëerde voor iedereen die de kamer betrad. Het is alsof men in een zwevende wolk wandelt, een gevoel van vrijheid dat perfect paste bij de beoogde ervaring van Wondr Experience.

 

 

Resultaat

Het eindresultaat was een meesterwerk van vormgeving en techniek, een unieke ruimte die het publiek betoverde. De Cloud Room is momenteel een van de meest populaire onderdelen van Wondr Experience.

Voor ons was dit project een bijzonder mijlpaal, omdat het een van de eerste kunstwerken was die volledig gerealiseerd werd onder de leiding van Samuel Nuijten en Pepijn Scholte, die sinds 2022 aan het stuur staan bij Publi air.

Deze samenwerking toont niet alleen de creatieve kracht van Publi air, maar ook ons vermogen om innovatieve visuele oplossingen te creëren die bezoekers op een zintuiglijk niveau aanspreken!

 

Wil jij ook een droomruimte creëren of een uniek visueel project realiseren?

Publi air helpt je graag jouw creatieve visie tot leven te brengen! Neem contact op met Pepijn of Samuel.
Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

 

 

 

Nog meer inspiratie.

Zie meer van onze Look Book.

 

Spreek een van onze adviseurs.

Ze staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

publi_air_pepijn_en_samuel

Tijdens kantooruren nemen we binnen 3 uur contact met jou op of bel ons op 088 0122 800.

Publi air Created with Sketch. awesome impact for brands

Publi Air
Verrijn Stuartweg 28C
1112 AX Diemen, NL
088 0122 800
info@publiair.com

Badge-ecovadis-silver

Blijf op de hoogte

met een nieuwsbrief die wél leuk is: