Nieuw in Nederland!

Je ziet ze overal, reclame displays in winkels. Het is elke keer weer een uitdaging om je te onderscheiden met je nieuwe product. Met deze stackawraps doe je dit! Jouw product valt meteen op omdat het een replica is van het originele product, maar dan net zo groot als jij.

De stackawrap is niet opblaasbaar, maar heeft een binnenwerk met daaromheen een hoes. De displays zijn opgebouwd uit correx platen die de structuur van de vorm bepalen. Daarom heen komt een polyester doek met een foto realistische print. Hierdoor is de stackawrap ideaal voor langdurig gebruik binnen in winkels. Het is zeer geschikt als activatie binnen de retail branche. De stackawrap is makkelijk te verplaatsen, omdat deze licht in gewicht is.

Daarnaast is het ook mogelijk om van de stackawrap displays te maken waar je de originele producten in kan plaatsen, hier worden dan schappen in gemaakt. Dit is echt een eye-catcher in de winkel en zeker toevoeging aan je POS activatie materialen!

Stackawraps zijn uniek, opvallend, gaan lang mee, zijn makkelijk in gebruik, hebben een laag transport volume en hebben ook nog een luxueuze afwerking. De foto-realistische print maakt de display helemaal af. Afname is al mogelijk vanaf 50 stuks.

Vraag vrijblijvend een op maat gemaakt voorstel aan met een impressie.